סלט קיץ של בורגול בהריסה

בורגול כמו קוסקוס כמו אורז כמו פסטה יקבלו כל טעם שתתנו להם. הכל.

מתוק, מלוח, חריף. הכל.

וזה היופי בפחממות האלה.

בדרך כלל סלט בורגול מכינים מבורגול דקיק הפעם הכנתי את הסלט מהבורגול הכי עבה.

כמי שאוהבת מאוד הריסה ולימון כבוש, שידכתי הפעם את השניים, בתוספת ירקות, והטעם…ממש לא מפתיע.

טעים !!!

מה

כוס בורגול עבה מושרה במים קרים לפחות שעתיים מסונן ושטוף היטב

1/2 בצל אדום קצוץ דק

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס עלי נענע קצוצים

3-4 ענפי בצל ירוק קצוצים דק

10 עגבניות שרי אדומות חתוכות לחצאים או לרבעים

1 כף גדושה לימון כבוש קצוץ

1 פלפל צ׳ילי ירוק קצוץ דק

20 זיתים שחורים מצומקים (זהירות עם החרצנים)

2 כפות גדושות הריסה אדומה ולוהטת

1 לימון סחוט (מיץ)

1-2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

איך 

הכי פשוט בעולם.

מערבבים היטב טועמים, מתקנים תיבול ומתנפלים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פריטטת מצות וגבינות

פריטטה, שהיא פשטידה מטוגנת, שהיא טורטילה, שהיא עוגה מלוחה מטוגנת, או אפוייה.ֿ יו ניים איט. כך או כך היא נהדרת, מהירה להכנה, משביעה והכי חשוב

אנטיפסטי – ירקות קלויים איטלקים

נהוג אצלינו בארץ לכנות את הירקות הקלויים הללו אנטיפסטי. אבל אנטיפסטי באיטליה זה כל מה שבא לפני הפסטה. זה יכול להיות: בשרים קרים, דגים, ירקות,

בקלוואת טחינה ואגוזים מהירה ומשגעת

ללא סירופ סוכר, ללא חיתוכים, ללא הינדוסים. מהירה, מגולגלת וטעימה להפליא. באקלוואה עם טחינה גולמית ואגוזים. טבעוניים ממירים את החמאה בשומן אחר מה 4 עלי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.