בורגול כמו קוסקוס כמו אורז כמו פסטה יקבלו כל טעם שתתנו להם. הכל.
מתוק, מלוח, חריף. הכל.
וזה היופי בפחממות האלה.
בדרך כלל סלט בורגול מכינים מבורגול דקיק הפעם הכנתי את הסלט מהבורגול הכי עבה.
כמי שאוהבת מאוד הריסה ולימון כבוש, שידכתי הפעם את השניים, בתוספת ירקות, והטעם…ממש לא מפתיע.
טעים !!!
מה
כוס בורגול עבה מושרה במים קרים לפחות שעתיים מסונן ושטוף היטב
1/2 בצל אדום קצוץ דק
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
3-4 ענפי בצל ירוק קצוצים דק
10 עגבניות שרי אדומות חתוכות לחצאים או לרבעים
1 כף גדושה לימון כבוש קצוץ
1 פלפל צ׳ילי ירוק קצוץ דק
20 זיתים שחורים מצומקים (זהירות עם החרצנים)
2 כפות גדושות הריסה אדומה ולוהטת
1 לימון סחוט (מיץ)
1-2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
איך
הכי פשוט בעולם.
מערבבים היטב טועמים, מתקנים תיבול ומתנפלים.