לביבות סנדוויצ׳ טוניסאי

או במילים אחרות: לביבות טונה בטעמי  הסנדוויצ׳ טוניסאי, שהוא בעיני אחד הסנדוויצ׳ים הכי טעימים בעולם.

כי יש בו הכל: טונה ולימון כבוש, והריסה שאני משוגעת עליה, וביצה ותפוחי אדמה.

הוא טעים, הוא פיקנטי, הוא משביע

הוא……יאםםםם.

לכ-20 לביבות.

 מה

2 תפו״א בינויים מגוררים דק

1 בצל בינוני מגורר דק

חופן נדיב של כוסברה/פטרוזיליה קצוץ

4 ביצים טרופות

3 קופסאות טונה משומרת מסוננות

1 כף הריסה גדושה ולוהטת

2-3 כפות פירורי לחם (או מצה)

1 כף ממרח לימון כבוש

1 כף זיתים ירוקים קצוצים דק

צ׳ילי (אופציונאלי)

1 כפית אבקת אפייה

איך

  1. לערבב תפו״א, בצל וירוקים, לבזוק מעט מלח להניח בצד ל-4 דקות. לסחוט היטב היטב ולזרוק את הנוזלים.
  2. לפורר את הטונה ולהוסיף לירקות. להוסיף פ.לחם ואת הממרחים. לערבב.
  3. לטרוף פנימה את הביצים ולהוסיף את הזיתים ואבקת האפייה.
  4. מתקבלת תערובת נוחה ויציבה.
  5. לחמם מחבת נון סטיק עם מעט שמן ולקבב קציצות שטוחות (כפיתות).
  6. טיפ: אני ממליצה לטגן קציצונת אחת קטנה ולטעום אם יש צורך – מתקנים את התיבול לפני שמטגנים את כל היתר. 
  7. לטגן על להבה בינונית נמוכה כ-3 דקות מכל צד.
  8. להתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חלת הריסה במילוי בשר בקר

יש פה חלה רגילה. רגילה לגמרי. רק שברגע האחרון זרקתי לתוכה כף גדושה ענקית של הריסה. בתוך צנצנת זכוכית נשארה הריסה וכל מה שרציתי זה

שפצה׳לה הפסטה האלזאסית

שפצה׳לה אכלתי בבודפשט עם הגולש, גם בצפון צרפת באלזאס. בעצם, מדובר בפסטה שמכינים מקמח וביצים עם מעט מים. זורקים לסיר מים רותחים, מבשלים דקה ומקבלים

דגים מרוקאים של אמא שלי

בכל יום שישי בערב, שירה אחת מאחדת את כל הבתים המרוקאיים : דג מרוקאי וחלה. והיום, גם לא את הבתים המרוקאים, כי הדג המרוקאי ביום

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.