ליקר דובדבנים ביתי

אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם.

נכון, אתם צודקים.

גם אני צודקת.

הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש קלים להכנה.

אבל הליקר הזה……

בואו…קראו את המתכון ואז תתווכחו איתי.

מה

1 ק״ג דובדבנים אדומים שטופים עם הגבעולים.

1 ק״ג סוכר

2 כוסות וודקה או אלכוהול נקי (אופציונאלי)

איך 

בתוך צנצנת זכוכית מוסיפים את הדובדבנים והסוכר, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לתוך הארון במקום שלא מגיע אור.

פעם בשבוע מוציאים ומערבבים עם כף גדולה.

כך במשך 6-8 שבועות.

זהו.

יש לכם ליקר דובדבנים.

עכשיו אתם יכולים להחליט אם אתם רוצים אותו אלכוהולי במידה מחוזקת, אם כן, הוסיפו את הוודקה או האלכוהול וזהו.

אפשר לסנן את הדובדבנים ולאכול אותם as is  ואני לא רואה שום סיבה למה לא להגיש את הליקר בכוס יפה+דובדבנים+כפית קטנה לדוג אותם.

מזל טוב.

אתם הורים גאים לצנצנת ליקר דובדבנים ביתי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות תפוחי אדמה – רושתי ולאטקס

בפוסט הזה יש מתכונים לרושתי שהיא לביבת תפוחי אדמה שווייצרית ומשגעת.  ויש גם מתכון ללאטקס – שהיא לביבת תפוחי אדמה משגעת. ההבדל ביניהן הוא שהרושתי

פירות מיובשים ממולאים בבשר

פירות מיובשים הוא מאכל חגיגי.ֿ מאוד. לא כל יום אוכלים כזו מנה. אפשר להגיש את הפירות כמו שהם, עם חלה רכה וטעימה ואפשר להוסיף אותם

ברקוקש – הריזוטו המרוקאי

ברקוקש. זר לא יבין זאת. שתי גרסאות קלאסית ומקוצרת וקלה להכנה. הברקוקש הוא הקוסקוס העבה מאוד, שמבושל בחלב לו מוסיפים חמאה שמנה ומלח. מעדן מלכים.

אמיליה רומאניה ולה מרקה

אמיליה רומאניה  אמיליה רומאניה היא אחד מ-20 מחוזותיה של איטליה ונחשבת מבחינה קולינארית אולי לטובה שבהן. (לפוסט נפרד על בולוניה . בולוניה – שמנה, אדומה ומלומדת.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.