קציצות בקר איטלקיות פולפטה

איך אני אוהבת את הקציצות האלה. אהבת אמת.

אני יכולה לאכול סיר כזה שלם בלי להניד עפעף, רק תדאגו שתהיה לידו סלסלת לחם טוסקני או פוקצ׳ה חמה.

ואם יש בזה צ׳ילי אז בכלל אני בעננים.

אגב, אחד מהכריכים – פניני – הכי טעימים ביקום זה עם הקציצות הללו וגירור יפה של פקרוני. to die for.

מה

חצי ק״ג בשר בקר טחון שיהיה מעט שמן

חופן לא ענק של לחם לא טרי מפורר אם אין אז פירורי לחם קנויים

ביצה

מעט אורגנו קצוץ או יבש, מלח, פלפל שחור גרוס טרי, מעט אגוז מוסקט

כף או שתיים של פטרוזיליה קצוצה

והסוד: שליש כוס של פרמז׳ן מי ששומר כשרות שיוותר על הגבינה

לרוטב

בקבוק פסאטה (עגבניות מרוסקות מסוננות)

מלח פלפל שחור טרי

כוס מים

2 שיני שום

שמן זית

עלי בזיליקום טריים

מעט צ׳ילי

איך 

כמה פשוט להכין את הקציצות הנפלאות הללו? ככה פשוט:

לערבב את כל חומרי הקציצות ולהניח בצד.

בינתיים לחמם סיר רחב על להבה בינונית, להוסיף מעט שמן זית ואת שיני השום השלמות, לטגן אותן מבלי לשרוף,

אפשר להשאיר ואפשר להוציא אותן.

להוסיף את הפסאטה, מלח, פלפל וצ׳ילי ולבשל דקה או שתיים.

להוסיף את המים, להרתיח, להנמיך, לכסות ולבשל כ 20 דקות.

בינתיים בידיים רטובות לגלגל קציצות בגודל של אגוז מלך, להוסיף לרוטב להרתיח, להנמיך ולכסות, לא לגעות!!

לבשל כ 30 דקות.

להכין לחם טוב ליד.

או אורז.

או פסטה

או קוסקוס

או בורגול

או כלים. באחריות.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

וונציאנה מאפה בריוש פאטיסייר

כל מי שכועס עליכם בכל עניין שהוא תאמרו לו : וונציאנה. כשאומרים לי וונציאנה מתפשט על פניי חיוך מטופש ושמח, ואני מדמיינת לי את לחמניית

רוטב צ׳ילי ביתי בסגנון סיני

לסנדוויצים, להוסיף למרק הראמן או הפו, לחביתה, מעל טורטליני מטוגנים או מבושלים… בעצם על הכל…. וזה פשוט וקל ונשמר במקרר לתקופה ארוכה מאוד… מה מקל

מאפה שמרים צרפתי במילוי קרם שקדים

אין לי הרבה מה לומר על מאפה השמרים העשיר הצרפתי הזה, שממולא בקרם שקדים נפלא, מעוטר בצימוקים כהים וטעימים, זורק אותי לרחובות המארה בפריז, בשיטוט

קציצות פרגיות באפונה

אני אוהבת להכין קציצות מפרגיות טחונות. יש משהו בבשר הפרגית העסיסי שהוא מרענן וקליל. אפשר להעטיר עליהן תועפות של ירק מכל הסוגים מעט גרידת לימון

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.