בעצם אני שומרת לעצמי את המתכון הנפלא הזה, של סינטה מתובלת, שצליתי היטב על הגריל
ובסופו של דבר השתמשתי בו למילוי טורטיות.
תאכלס בפעם הבאה אשתמש בו לתיבול שיפודי בקר.
מה
1/2 ק״ג סינטה ללא השומן פרוסה לשתי רצועות שוות
כף פפריקה מעושנת
מיץ מתפוז אחד
מעט צ׳ילי
2 כפות סויה
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
כף סוכר חום
מיץ מחצי לימון קטן
כפית כמון טחון
שמן זית
איך
משרים את הבשר בכל התבלינים והרטבים הנ״ל למעט שמן זית. אני השרתי 6 שעות.
מוציאים מהמרינדה עוטפים במעט שמן זית וצולים על גריל חם. זהו.
אוכלים as is או משתמשים בו להרכבת טורטיות, סנדוויצים, וסתם להתענג.