תאכלס לדעתי אפשר להכין את הדבר האלוהי הזה מכל פרי אדום, אבל אני הכנתי אותו משזיפים אדומים

עסיסיים, חמצמצים-מתקתקים וזה יצא אלוהי. אלוהי.

מרענן, קריר, קייצי כל כך, פשוט להכנה והכי מתאים לאחר ארוחות כבדות יותר.

מה 

10 שזיפים אדומים גדולים

מיץ מתפוז אחד גדול

4-6 כפות מייפל + כף גדושה סוכר חום  (אפשר להחליף  הכל לסוכר להוסיף או להפחית לפי הטעם)

מיץ מחצי לימון קטן

8 תרמילי הל דפוקים (עם התרמיל)

כפית סומאק (לא הכרחי)

להגשה: שמנת חמוצה שמנה של פעם

איך 

להעביר לתבנית או קערה חסינת חום, לחמם תנור מראש ל 180 מעלות,

לאפות את השזיפים מכוסים בנייר כסף בערך 30-40 דקות.

לצנן היטב.

להגיש עם שמנת חמוצה של פעם.

אלוהי אמרנו כבר?

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כדורי עוף תאילנדים

סוד ידוע אהבתי הגדולה למזרח. לדרום מזרח אסיה. ויאטנם, תאילנד, קמבודיה. וכמובן לאוכל שלהם. הרענן, מלא הטעמים והחושים, המהמם והמופלא הזה. הקציצוניות הקטנטנות הללו מיטגנות

פסטה פסטו

כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו. רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה

לימון כבוש של אמא שלי

אני מטורפת על לימון כבוש. כל מי שעוקב אחריי יכול להתרשם מכמויות הלימון הכבוש שאני משתמשת במאכלים שונים, בעיקר כשמדובר בדגים, עופות וסלטים חיים. סלט

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.