פסטה פסטו

כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו.

רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה ושם נמצאת גם הריביירה האיטלקית, בצפון מזרח איטליה והיא אחת ממנות הפסטה האהובות בעולם כולו.

שדות הבזיליקום של ליגוריה מוכרים היטב בכל איטליה והם סמל ואיכות לירק המריר-ריחני המופלא הזה.

ואפשר גם להכין אותה בסגנון טבעוני.

מתכון לפסטו אפשר למצוא כאן:

פסטה פסטו

לרוטב הפסטה פסטו

250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג שאוהבים

4-5 כפות פסטו גדושות (אפשר יותר לפי הטעם)

1/2 קופסת שמנת מתוקה

פרמז׳ן או פקורינו מגוררים

איך

פשוט מאוד.

מחממים את השמנת המתוקה בקלחת, מוסיפים לה את הפסטו, מערבבים ומורידים מיד לפני שהפסטו משחיר.

מערבבים עם הפסטה ומגררים מעל פרמזקן או פקורינו.

בסגנון הטבעוני פשוט משמיטים את השמנת ומוסיפים חצי כוס חלב שקדים/אורז או ממירים בשמנת צמחית

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק כתום חלום

את המרק הזה אתם לא מכירים. באחריות. אתם מכירים מרקים כתומים אחרים אבל לא את זה. וזה….. המרק הזה נולד  איפהשהו והתגלגל עם השנים עד

מח׳מאר הפשטידה המרוקאית של אמא שלי

המח׳מאר היא אחת הפשטידות האהובות ונפוצות במטבח המרוקאי. מאוד מזכירה את הטורטילה הספרדית. אבל בזמן שהטורטילה הספרדית מכילה את כל מה שיש במקרר בערך: בשרים,

הבולונייזה

לא חשבתם שאפקיר אתכם בחורף הזה ללא מתכון לבולונייז האולטימטיבי, נכון? לפני המתכון, אני רוצה לחפור לכם טיפ-טיפה רק שתבינו מאיפה המאכל המופלא הזה הגיע,

מרק טורטליני איטלקי

בעצם מדובר במרק צח ועשיר טעמים עם קרפאלך קטנים ומופלאים. וזה מאכל הדגל של אמליה רומאניה בצפון איטליה, אחד מאזורי הגסטרונומיה המטריפים של הארץ המטריפה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.