פסטה פסטו

כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו.

רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה ושם נמצאת גם הריביירה האיטלקית, בצפון מזרח איטליה והיא אחת ממנות הפסטה האהובות בעולם כולו.

שדות הבזיליקום של ליגוריה מוכרים היטב בכל איטליה והם סמל ואיכות לירק המריר-ריחני המופלא הזה.

ואפשר גם להכין אותה בסגנון טבעוני.

מתכון לפסטו אפשר למצוא כאן:

פסטה פסטו

לרוטב הפסטה פסטו

250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג שאוהבים

4-5 כפות פסטו גדושות (אפשר יותר לפי הטעם)

1/2 קופסת שמנת מתוקה

פרמז׳ן או פקורינו מגוררים

איך

פשוט מאוד.

מחממים את השמנת המתוקה בקלחת, מוסיפים לה את הפסטו, מערבבים ומורידים מיד לפני שהפסטו משחיר.

מערבבים עם הפסטה ומגררים מעל פרמזקן או פקורינו.

בסגנון הטבעוני פשוט משמיטים את השמנת ומוסיפים חצי כוס חלב שקדים/אורז או ממירים בשמנת צמחית

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הפלפל הממולא שלי

יש מיליון מתכונים לממולאים ואני בטוחה שכולם טעימים. לממולאים שלי אני מוסיפה המון המון ירק מכל הסוגים וגם קוצצת עגבניה אדומה אחת. אהבתי את החמיצות

פסטה בדגים ועגבניות

אצלינו בבית אוהבים פסטה. אהבת אמת. אהבת עולם. בארונות שלי מוכמנים כלים שונים ליצור פסטה בצורות שונות ובגדלים שונים, אחד הכלים נראה כמו גיטרה והפסטה

כרעי עוף בחומוס ופלפל יבש

כרעים, עם עצם, בלי עצם, עם עור בלי עור, חומוס רך שהתבשל מבעוד מועד, פלפלים מרוקאיים לוהטים והמון כוסברה בסוף…..ותודו לי. הכי מרוקו עכשיו. חשוב

המאפה של בילבאו פסטל דה ארוס

אני מכירה את המאפה הזה בכל מיני וורסיות, אבל זו, אופיינית לאזור הבסקים הספרדיים ובעיקר לעיר בילבאו. שם הם מתגאים שזה המאפה הכי טעים בעולם.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.