יאקיטורי שיפודי עוף יפאנים

גם היאקיטורי הם שיפודי במבוק קטנים עליהם מעמיסים  בדרך כלל עוף ובד״כ צולים אותם על גחלים

אפשר גם להכין אותם במחבת משומנת מעט, לא ממש טיגון אלא יותר צריבה.

היאקיטורי הם מאכל מאוד פופולארי ביפן (גם בתאילנד ובוויאטנם), זה אוכל מהיר, זמין וטעים.

הכנתו מאוד פשוטה:

מה

250 גרם חזה עוף קוביות או פרגיות (שימו לב שלפרגיות נדרש יותר זמן בישול מלחזה עוף)

כף סאקה (אפשר יין לבן)

חצי כפית ג׳ינג׳ר מרוסק

שן שום מרוסקת

כף גדושה של חמאת בוטנים (אני ריסקתי למשחה בוטנים מומלחים עבד נהדר)

מעט פלפל שחור מעט מלח

כפית דבש

כף פיש סוס

כף סויה

מעט צ׳ילי יפאני לחריפות עדינה

איך 

לערבב היטב, לשפד על שיפודוני במבוק קטנים.

לחמם מחבת עם כף שמן אחת בלבד, על להבה בינונית להוסיף את השיפודים ולטגן היטב מכל הצדדים עד שמוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוף בבצל – העוף של סעודת פורים

זהו העוף של פורים. אוכלים אותו בסעודת פורים, ביחד עם החלה שנעצו בו את ״העיניים של המן״. למתכון החלה  חלת פורים – החלה של המן הרשע

עוגת הקרנבל של נאפולי

את העוגה הזו אכלתי ביום האחרון בנאפולי בטרטוריה קטנה ומשפחתית. זו היתה הפרוסה האחרונה שעמדה במגש עגול על הקאונטר וכל הזמן הבטתי בדאגה לעברה, חוששת

טורטליני גבינות ברוטב עגבניות

אפשר לקנות את הטורטליני ואפשר להכין אותם בבית וזו לא עבודה קשה כלל וכלל. אפשר גם להכין רביולי שזו פסטה ממולאת אחרת וקלה יותר לקיפול.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.