יאקיטורי שיפודי עוף יפאנים

גם היאקיטורי הם שיפודי במבוק קטנים עליהם מעמיסים  בדרך כלל עוף ובד״כ צולים אותם על גחלים

אפשר גם להכין אותם במחבת משומנת מעט, לא ממש טיגון אלא יותר צריבה.

היאקיטורי הם מאכל מאוד פופולארי ביפן (גם בתאילנד ובוויאטנם), זה אוכל מהיר, זמין וטעים.

הכנתו מאוד פשוטה:

מה

250 גרם חזה עוף קוביות או פרגיות (שימו לב שלפרגיות נדרש יותר זמן בישול מלחזה עוף)

כף סאקה (אפשר יין לבן)

חצי כפית ג׳ינג׳ר מרוסק

שן שום מרוסקת

כף גדושה של חמאת בוטנים (אני ריסקתי למשחה בוטנים מומלחים עבד נהדר)

מעט פלפל שחור מעט מלח

כפית דבש

כף פיש סוס

כף סויה

מעט צ׳ילי יפאני לחריפות עדינה

איך 

לערבב היטב, לשפד על שיפודוני במבוק קטנים.

לחמם מחבת עם כף שמן אחת בלבד, על להבה בינונית להוסיף את השיפודים ולטגן היטב מכל הצדדים עד שמוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פסטה טונה עגבניות

תשמעו סיפור: לפני הרבה שנים הגענו לסיציליה. שטופים ברומנטיות שהשאירה בכולנו הסדרה של “הסנדק”, החלטנו שאנחנו נוסעים לעיירה קטנה שנקראת קורליאונה. (נו …זה הדון מהסנדק).

קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי. אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי. יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני

פילה דג בצלפים ויין לבן

אין יותר מידי להכביר מילים על המנה המעודנת, האצילית והמרשימה הזו. והיא גם כל כך קלה להכנה. אפשר להכין את הרוטב בנפרד ואת הדגים בנפרד

עוגה של מלכים צרפתים

 לא נתווכח שהפטיסרי הטוב ביותר בעולם הוא צרפתי, נכון? לא נתווכח שמרכז המאפים המדהימים, היפים, היצירתיים והמפוארים מכולם הוא בפריז , נכון? גם לא נתווכח

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.