מה עושה אותו אפגני? התבלינים, העסיסיות, האווריריות שמשיגים בעזרת סודה לשתיה

ופחות עם שומן.

נכון על גחלים זה יהיה עוד יותר נפלא, אבל בצוק העיתים ולצורך ארוחה מהירה וטעימה זה עובד נהדר.

10 דקות עבודה, פיתה משגעת ותוספות פיקנטיות וזה פשוט נפלא.

אנחנו התעלפנו מעונג.

יאללה

מה 

לקבב

1/2 ק״ג בשר בקר טחון לקציצות (לפחות 15-20% שומן)

בצל אחד בינוני מרוסק עם הנוזלים

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

כפית. גדושה של קמח

כפית סודה לשתיה

1/4 כוס מי סודה

כף שמן זית

מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה, גרגרי צ׳ילי לחריפות.

(אפשר להוסיף כל תבלין שאוהבים למשל כמון…)

איך

פשוט מאוד: לשים היטב הכל בלישה ארוכה ויסודית, ממש כמו שלשים בצק ללחם.

כשהתערובת הומוגנית, להניח בצד לפחות ל 10 דקות.

לחמם מחבת גדולה ולהוסיף כף שמן אחת בלבד:

לקבב קציצות ולגלגל אותן לאורך (אפשר גם להשאיר עגולות ופחוסות מעט).

לטגן על להבה בינונית ולהפוך לכל הצדדים, בערך 5-8 דקות (תלוי בעובי הקבב שהכנתם).

זהו !

אני הכנתי פיתה משגעת עם קבב, סלט עגבניות, בצל חי, פרוסות אבוקדו, כרוב יפני כבוש וצ׳ילי סיני מתכון לפיתה

פיתה טורקית במחבת   מתכון לצ׳ילי הסיני.  רוטב צ׳ילי סיני מתכון לכרוב היפני כרוב יפאני כבוש

להתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

דג ים אפוי בסגנון יוון

ים, שמיים, רוח קלילה, דגים, ריח אביב כמעט קיץ באוויר…. הכי יוון… כאן !!! ככה הרגשתי כשהחלטתי אתמול להכין את הדג הזה. הכנתי סלט יווני

סיגרים מרוקאים

גדלתי על סיגרים מרוקאיים. של אמא. הכל הוכן בבית, המילוי העדין, העלים הדקיקים, שהיו שקופים והם מולאו וטוגנו בשמן עמוק . זהובים, מתפצחים ונהדרים. אמא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.