עיניים ירוקות ביוגורט – בראנצ׳ ישראלי

ארוחת בראנצ׳ , ארוחת בוקר, ארוחת ערב, ארוחת הכל….

ביצים, ירקות, יוגורט ולחם קלוי…אין יותר ישראלי מזה….אין.

מה

2 ביצים

2 כוסות של ירוקים שטופים וקצוצים גס: תרד, בצל ירוק, מנגולד, קייל ללא הגבעול) וכל ירק דומה אהוב

2 שיני שום פרוסות

שמן זית, מלח, פלפל שחור, סומאק, צ׳ילי

גביע יוגורט לבן לא ממותק

2 פרוסות לחם עבות

איך 

למחבת רחבה ועדיפות לנון סטיק להוסיף מעט שמן זית, את הירוקים ומעט מלח, לערבב להקפיץ מספר דקות, להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.

להזיז הצידה את הירקות ולעשות מקום לביצים: להוסיף אחת אחת בחלק הפנוי שלה, אם צריך עוד קודם להוסיף  מעט שמן זית

לטגן את הביצים למידת העשייה שאוהבים.

בינתיים לצלחת רחבה ונוחה להוסיף את היוגורט, לבזוק מעט מלח ופלפל מעל.

להוסיף מעל היוגורט את הירוקים ומעל את הביצים העשויות. לבזוק מעל סומאק וצ׳ילי, לזרזף מעט שמן זית.

באותה מחבת, מבלי לשטוף להוסיף את פרוסות הלחם ולקלות היטב משני הצדדים, שוב, אם יש צורך להוסיף מעט שמן זית.

לחבר את המחותנים יחדיו ולטרוף…….

לטרוף…..

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פוקאצ׳ת ענבים שחורים מטוסקנה

כל מי שעוקב אחריי יודע שאני משתגעת על פחממות. ריקות. קמח לבן – כן, לבן – בג׳בטה, בפוקצ׳ה, בפיצה, בפסטה בלחמניות לחמים, קרוואסונים, בעוגות. אני

סביצ׳ה הדרים מהיר

אין בעולם משו קל להכנה יותר מסביצ׳ה או דג פרוס עם כל מיני….. בעצם מדובר בסלט חתוך גס, מהיר יחסית, מתובל בלימון בעיקר או חומץ, 

שעועית ירוקה עם קציצות בקר

אין, אין אין קלאסיקה יותר מהסיר הזה. לכל העדות, לכל המדינות בכל השכונות מבשלים את השעועית הירוקה עם קציצות בקר ברוטב עגבניות. הכי טעם של

לחם בריאות איטלקי

אף אחד לא ממציא שום דבר. טוב, כמעט שלא. מי ש״המציא״ את לחם הבריאות בעצם הכין לחם מיוחד שמכינים האיטלקים בצפון איטליה (לומברדיה) בחגיגות של

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.