סלט מנגו תאילנדי

תאמינו או לא את הסלט הזה מכינים ממנגו בוסר. ב ו ס ר.

המנגו חייב להיות ירוק, קשה ובוסרי לגמרי.

כי ככה אוכלים סלט מנגו נפלא בתאילנד.

אז אולי במקום שוב מטבוחה ושוב סלט חסה או כרוב במיונז….שווה להרים על שולחן החג את הסלט הצבעוני, הטעים, המטריף הזה?

מה

מנגו בוסרי אחד גדול קלוף

2 כפות פיש סוס

2-3 כפות מיץ ליים או לימון

כפית סוכר דקלים או סוכר חום

חצי כוס עלי נענע שלמים

2-3 בצלי שאלוטס חתוכים גס אם בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקות

חצי כוס עלי כוסברה קצוצים

חצי כוס עלי בזליקום, עדיף תאילנדי אם אין אז רגיל

צילי אדום פרוס דק דק כמה שאוהבים.

יש האוהבים להוסיף לזה רצועות פלפל אני לא אוהבת אופציונאלי

גם אופציונאלי: קשיו מומלח קלוי

איך 

מגלפים את המנגו עם קולפן דק או קולפן מיוחד, על מנת ליצור ״שערות״ מנגו.

מערבבים את כל הירקות, מוסיפים את טבעות הצי׳לי.

מערבבים את הפיש סוס, הליים והסוכר ומתבלים את הסלט.

הכי הכי חשוב לתבל שנייה לפני שאוכלים.

והכי חשוב לטעום ולהרגיש אם חסר לי משו בטעם. הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק מלוח.  וחריף….כמובן.

גנעדן….. כלומר… תאילנד.

טבעוני מחליף פישסוס עם סויה .

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

וואפל בלגי

פעם, כדי להכין וואפל בלגי היה צורך שכמעט לא היה בהישג יד, היום בכל פינת סופר יש מכשיר וואפל קטן, קומפקטי וזמין. ותאכלס וואפל בלגי,

סביצ׳ה הדרים מהיר

אין בעולם משו קל להכנה יותר מסביצ׳ה או דג פרוס עם כל מיני….. בעצם מדובר בסלט חתוך גס, מהיר יחסית, מתובל בלימון בעיקר או חומץ, 

לחמניות תלישה במילוי בשר ארומטי

מאפה התלישה הזה הוא ממש כיפי. מכינים לחמניות ממולאות, מסדרים בתוך תבנית מרובעת, עגולה או תבנית סבתא (אפשר גם חד פעמית). מעמיסים הכל בתוך מגישים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.