תאכלס לכל אחד יש אסאדו.

לכל אחד יש את הדרך בה הוא מבשל אסאדו.

את האסאדו הזה אני מעדיפה לבשל בסגנון אסייתי.

למה…ככה.

מה 

1 קג נתחי אסאדו, עם או בלי עצם

שמן לטיגון

2 בצלים בינוניים חצויים לשניים

3-4 שיני שום

2-3 צ׳ילי (או לפי הטעם)

3-4 גבעולי מרווה

כוס יין אדום או לבן יבש

תפוז חצוי לשניים

לימון חצוי לשניים

3-4 שיני ציפורן

1 כוכב אניס

1 מקל קינמון קטן

2-3 כוסות מים רותחים

כף סוכר חום או דבש

2  כפות סויה כהה אם אין מוסיפים 4-5 כפות סויה רגילה

8 עגבניות שרי אדומות

קופסת קרם קוקוס

איך 

הכי חשוב תמיד בבישול בשרים בבישול ארוך הוא להשחים את הבשר היטב מכל הצדדים.

לתוך סיר מתאים, רחב וכבד מוסיפים 2-3 כפות שמן צמחי רגיל ומוסיפים את נתחי הבשר, מטגנים אותם היטב עד שהם שחומים מאוד מכל הצדדים.

מוסיפים את הבצל, השום, המרווה, סוחטים את התפוז ואת הלימון ומוסיפים גם את הפרי עצמו על קליפתו, מטגנים היטב עוד מספר דקות ומוסיפים את התבלינים, הסוכר והעגבניות. מטגנים עוד מספר דקות ומוסיפים את היין. מרתיחים דקה.

מוסיפים את המים הרותחים, מרתיחים מכסים ומבשלים עד שהבשר רך לחלוטין.

טועמים ומתקנים תיבול. מוציאים את קליפות ההדרים ומוסיפים את קרם הקוקוס, מבשלים עוד כחמש דקות ומסירים מהאש.

אני הגשתי עם אורז קוקוס מטריף… אין לי צילום אז גם אין מתכון….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ארוחת קיץ אסייתית בצלחת

ארוחת קיץ בצלחת כפיתות אסייתיות, סלט כרוב אסייתי מהיר וטעים ובצל סגול מוחמץ. אחת ולתמיד הסבר: קציצות אלו הקציצות העגולות כמו כדור. כפיתות הן קציצות

חלה חגיגית בצבעי הדגל האיטלקי

בימים הטרופים של מתקפת הקורונה על העולם הלב שלי נמצא עם איטליה. המדינה האהובה עליי ביותר בעולם. העם הנפלא, תאב החיים הזה, עם המטבח האלוהי,

סיר קציצות בקישואים של אמא

בעידן שכל קישוא הופך לזוקיני אני מעדיפה לבשל סיר של קציצות בקר חמות ומנחמות עטופות בעיגולי קישואים. קישואים של אמא. מאכל ילדות. אני מבשלת את

עוגת תפוחים הולנדית קלאסית

מאוד אוהבת עוגות תפוחים. וגבינה. בארצות אירופה הקרות, גרמניה, אוסטריה והולנד העוגה הזו מככבת בווריאציות שונות. האוסטרים מתמקדים בשטרודל והגרמנים וההולנדים באפויות, עם קראסט נהדר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.