סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם??

איזה טעים!

מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה.

קיצר. תכינו.

מה

ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

1/4 כוס עלי נענע טריים

1/4 כוס בצל ירוק חתוך גס – החלק הירוק בלבד

1 תפוח עץ ירוק קלוף חתוך לרצועות דקות

רבע כוס גבעול סלרי פרוס דק דק

5-6 משמשים מיובשים פרוסים לרצועות דקות

1 צ׳ילי אדום פרוס לטבעות דקות

אני הוספתי חצי בצל אדום פרוס דק דק

מיץ מחצי לימון

כף דבש

מלח, פלפל

כף שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

3 כפות שקדים קלויים עם הקליפה שבורים גס

איך

מערבבים את כל הירקות והמשמשים.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

מתבלים ומערבבים.

מעל מפזרים את הצ׳ילי ואת השקדים.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

לחם טורקי ממולא

בעיניי, הטורקים הם אלופי העולם בבצקים. אלופי העולם. אין להם פאטיסרי מתוחכם כמו שיש לצרפתים אבל המאפים המלוחים שלהם מבצקי שמרים ופילו מדהימים. הלחם הזה

האורז הלבן של מתי

מתי היה אקס חמי איש חם וטוב לב. מתי שהגיע ממטבח יווני מפואר אהב וידע לבשל והוא בישל לנו אוכל נהדר. למשל את העוף המושלם

גאטו באסק – עוגה מהבאסקים

גאטו באסק. כך נקראת העוגה האלוהית הזו. העוגה מהבאסקים. איזור שנע בין צפון ספרד לדרום צרפת והוא מופלא ויפהפה ויש לי פוסט שלם שכתבתי עליו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.