סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם??

איזה טעים!

מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה.

קיצר. תכינו.

מה

ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

1/4 כוס עלי נענע טריים

1/4 כוס בצל ירוק חתוך גס – החלק הירוק בלבד

1 תפוח עץ ירוק קלוף חתוך לרצועות דקות

רבע כוס גבעול סלרי פרוס דק דק

5-6 משמשים מיובשים פרוסים לרצועות דקות

1 צ׳ילי אדום פרוס לטבעות דקות

אני הוספתי חצי בצל אדום פרוס דק דק

מיץ מחצי לימון

כף דבש

מלח, פלפל

כף שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

3 כפות שקדים קלויים עם הקליפה שבורים גס

איך

מערבבים את כל הירקות והמשמשים.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

מתבלים ומערבבים.

מעל מפזרים את הצ׳ילי ואת השקדים.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ארטישוק טרי באפונה אביבית זהובה

אני רואה ארטישוק ואני עוצמת עיניים: הנה סבתא ממה אסתר יושבת על כסא לבן במטבח לרגליה שני קרטונים עמוסים בארטישוק אביב ירוק ועוקצני, בידיים שהשחירו

ריזוטו בדלעת מוזהבת

בכל מסעדה איטלקית או כזו שמבשלת אוכל איטלקי אמיתי, צריך להמתין לריזוטו. בערך חצי שעה.   ככה זה. מבשלים את הריזוטו לאט לאט עד שהוא

קוביות בקר וגזר ברוטב ארומטי

הריח המשכר הזה, של קינמון מתבשל בעדינות עם צלי הבקר הוא הריח שמלווה אותי מאז ילדותי ועד היום. זה הריח של מטבח אוהב, מפנק, עשיר

דגים מרוקאים של אמא שלי

בכל יום שישי בערב, שירה אחת מאחדת את כל הבתים המרוקאיים : דג מרוקאי וחלה. והיום, גם לא את הבתים המרוקאים, כי הדג המרוקאי ביום

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.