סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם??

איזה טעים!

מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה.

קיצר. תכינו.

מה

ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

1/4 כוס עלי נענע טריים

1/4 כוס בצל ירוק חתוך גס – החלק הירוק בלבד

1 תפוח עץ ירוק קלוף חתוך לרצועות דקות

רבע כוס גבעול סלרי פרוס דק דק

5-6 משמשים מיובשים פרוסים לרצועות דקות

1 צ׳ילי אדום פרוס לטבעות דקות

אני הוספתי חצי בצל אדום פרוס דק דק

מיץ מחצי לימון

כף דבש

מלח, פלפל

כף שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

3 כפות שקדים קלויים עם הקליפה שבורים גס

איך

מערבבים את כל הירקות והמשמשים.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

מתבלים ומערבבים.

מעל מפזרים את הצ׳ילי ואת השקדים.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק טורטליני איטלקי

בעצם מדובר במרק צח ועשיר טעמים עם קרפאלך קטנים ומופלאים. וזה מאכל הדגל של אמליה רומאניה בצפון איטליה, אחד מאזורי הגסטרונומיה המטריפים של הארץ המטריפה

הבף בורגיניון של אלזס היפה

התבשיל הזה נקרא ביקאוף Baeckeoffe. את זה אכלתי באלזס. והתאהבתי. חבל אלזס היפהפה בצרפת, שנמצא על גבול גרמניה. אותו חבל ארץ, שעבר מידיים צרפתיות לידיים

כדורי בשר זעירים ברוטב דובדבנים

מהמטבח הטורקי, מאזור גאזינטאפ שבתורכיה הענקית עם האוכל המדהים. מתכון עתיק ועונתי של כדורי טלה עדינים וקטנים שוחים ברוטב דובדבנים טרי. למי שמתעצל לגלען את

קונכיות פסטה ממולאות

אני חייבת וידוי : כונכיות הפסטה האלה ממולאות לא בסגנון איטלקי. חוזרת שנית: לא בסגנון איטלקי. סנסציה. הרי אני סוגדת למטבח הזה ובעיקר למסורת ולהמשכיות שלו, שעוברת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.