סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם??

איזה טעים!

מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה.

קיצר. תכינו.

מה

ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

1/4 כוס עלי נענע טריים

1/4 כוס בצל ירוק חתוך גס – החלק הירוק בלבד

1 תפוח עץ ירוק קלוף חתוך לרצועות דקות

רבע כוס גבעול סלרי פרוס דק דק

5-6 משמשים מיובשים פרוסים לרצועות דקות

1 צ׳ילי אדום פרוס לטבעות דקות

אני הוספתי חצי בצל אדום פרוס דק דק

מיץ מחצי לימון

כף דבש

מלח, פלפל

כף שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

3 כפות שקדים קלויים עם הקליפה שבורים גס

איך

מערבבים את כל הירקות והמשמשים.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

מתבלים ומערבבים.

מעל מפזרים את הצ׳ילי ואת השקדים.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אסקלופ עוף בצלפים

האסקלופ הוא מאכל איטלקי קלאסי, טעים וקל להכנה. האסקלופ או הסקלופיני, כמו שהאיטלקים אומרים, הוא נתח בשר עגל, לפעמים עוף, שחתוך באלכסוך והוא דקיק ועדין.

עוף בקארי בסגנון הודי

תבשיל מופלא, עם ריחות תבלינים עזים, סמיך וקטיפתי שלוקח אותי למסעדה הודית בבנגקוק. הסבא של הסבא של הבעלים הגיע מהודו והביא איתו מה שנקרא ״תאי

צזיקי חצילים קלויים

צזיקי הולך עם הכל: בשרים צלויים, לביבות מטוגנות, ירקות טריים, סתם עם כף לטרוף. קריר, טעים, חמצמץ.ֿ כל יוון בביס אחד. כדי להפוך את הצזיקי

מנהטן – ניו יורק סיטי

סוערת, מתחדשת, מעניינת, הסטורית וטעימה. השכונה המזרחית, למטה במנהטן, זו שנמצאת ממש מול ברוקלין ואליה הגיעו המהגרים הראשונים מאירופה. האמריקאים קוראים לה lower east side manhattan.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.