סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם??

איזה טעים!

מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה.

קיצר. תכינו.

מה

ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

1/4 כוס עלי נענע טריים

1/4 כוס בצל ירוק חתוך גס – החלק הירוק בלבד

1 תפוח עץ ירוק קלוף חתוך לרצועות דקות

רבע כוס גבעול סלרי פרוס דק דק

5-6 משמשים מיובשים פרוסים לרצועות דקות

1 צ׳ילי אדום פרוס לטבעות דקות

אני הוספתי חצי בצל אדום פרוס דק דק

מיץ מחצי לימון

כף דבש

מלח, פלפל

כף שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

3 כפות שקדים קלויים עם הקליפה שבורים גס

איך

מערבבים את כל הירקות והמשמשים.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

מתבלים ומערבבים.

מעל מפזרים את הצ׳ילי ואת השקדים.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחם גבינות, צ׳ייה וצ׳ילי

שואלים איך הולך ביחד? רץ !! והכל משאריות. בא לי לחם, לא בא לי לרדת לסופר. ֿאז החלטתי ללוש לחמניות מהירות. על השיש עמד פלפל

כבד קצוץ קלאסי עם טוויסט

אני יודעת שלא מעט אנשים לא אוכלים איברים פנימיים של עוף או בשר, אני גדלתי עליהם. אני מאמינה שכדאי להתנסות ולטעום, לפעמים יש הפתעות. כזה

סלט ירקות ואגוזים טורקי

הטורקים קוראים לו גבורדה סלטסיה –  Gavurdağ salatasi  – ואפשר למצוא אותו בכל השווארמיות ומסעדות הפועלים ברחבי איסטנבול. תמיד הוא מגיע טרי, עם פלח לימון

ביריאני- אורז הודי עתיר אוצרות

  מאז שאני זוכרת את עצמי התעניינתי באוכל. בעיקר אוכל מהעולם. ה״משכורת״ הראשונה שלי כנערה מתבגרת (בייביסיטר) הוקדשה לסדרת ספרי בישול אוכל מהעולם. ספרים קטנים,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.