פשוט, מהיר, טעים, אלגנטי ואסייתי.

מה 

300 גרם פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות של 2×2 ס״מ בערך

כף סילאן

כף סויה

רבע כפית גרגרי צ׳ילי

כפית מיץ לימון או ליים

גרידת לימון

כף שמן סומסום

כף שמן צמחי אחר

2 כפות עירית קצוצה

2-4 כפות סומסום קלוי, לבן או שחור

שיפודי עץ קטנים (בערך 15 ס״מ)

מחבת נוחה נוון סטיק

1-2 כפות שמן צמחי

איך

מערבבים את כל המרכיבים למעט הסומסום ומשרים את קוביות הסלמון כעשר דקות.

משפדים בנוחות את הקוביות לשיפודים העץ ובוזקים מעליהם סומסום.

מלהיטים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את השמן ומיד את שיפודי הסלמון, לא נוגעים כדקה וחצי.

הופכים בעדינות לצד שני עוד דקה וחצי ומוציאים ומגישים.

פשוט הא?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קינוח תפוחים מהיר ומיוחד

את מאפה התפוחים הזה, עושים בצ’יק צ’ק מבלי שנדרשת כל מיומנות, כלים מיוחדים, מיקסרים או מערבלים למיניהם. 4 מרכיבים, 10 דקות ושעה בתנור. אז מתקבל

שבלולי לחמא בעג׳ון

שבלולי לחמא בעג׳ין, מהמטבח הטורקי המפואר. כמובן שהלחמא המקורי נעשה על בצק שמרים דקיק והוא אלוהי (יש מתכון באתר). אבל זה מתכון שהוא כל כך

סופלאקי עוף ואורז יווני

ככה פתאום בסוף פברואר חום כבד יורד. הניחוח של הלימונים הצהובים מסחרר אותי, הירוק העז של התרד גורם לי לבהות בו שוב ושוב. לימון ותרד

דג ים אפוי בסגנון יוון

ים, שמיים, רוח קלילה, דגים, ריח אביב כמעט קיץ באוויר…. הכי יוון… כאן !!! ככה הרגשתי כשהחלטתי אתמול להכין את הדג הזה. הכנתי סלט יווני

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.