פשוט, מהיר, טעים, אלגנטי ואסייתי.
מה
300 גרם פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות של 2×2 ס״מ בערך
כף סילאן
כף סויה
רבע כפית גרגרי צ׳ילי
כפית מיץ לימון או ליים
גרידת לימון
כף שמן סומסום
כף שמן צמחי אחר
2 כפות עירית קצוצה
2-4 כפות סומסום קלוי, לבן או שחור
שיפודי עץ קטנים (בערך 15 ס״מ)
מחבת נוחה נוון סטיק
1-2 כפות שמן צמחי
איך
מערבבים את כל המרכיבים למעט הסומסום ומשרים את קוביות הסלמון כעשר דקות.
משפדים בנוחות את הקוביות לשיפודים העץ ובוזקים מעליהם סומסום.
מלהיטים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את השמן ומיד את שיפודי הסלמון, לא נוגעים כדקה וחצי.
הופכים בעדינות לצד שני עוד דקה וחצי ומוציאים ומגישים.
פשוט הא?