סלט הכל מכל של קיץ

הסלט הזה נ ה ד ר. הוא מרשים ומיוחד ומתאים כארוחת ערב, כמנה ראשונה או כמנה נוספת במזנון סלטים.

מה 

ארטישוק משומר

ירקות שונים (בהמשך)

בצל מוחמץ

4 כפות זיתי קלמטה ללא חרצנים

רוטב יוגורט

2-3 כפות פרמז׳ן מגורר

פטרוזיליה קצוצה מעל

לרוטב: 

3 מיכלים של יוגורט 200 גר

2 שיני שום מגוררות

1 כף שמן זית

1 כף מיץ לימון

מעט מלח.

2 כפות זיתי קלמטה קצוצים דק דק

מעט צ׳ילי

1 כף בזיליקום או פטרוזיליה קצוצים דק.

להניח בצד

לבצל המוחמץ

1 בצל סגול אדום בינוני פרוס חצאי עיגולים דק דק

1/4 כפית מלח

1/4 כפית סוכר

2 כפות חומץ

לערבב היטב בידיים, לשים בצד.

לארטישוקים

צנצנת ארטישוקים משומרים .

מסננים את הנוזלים חוצים את הארטישוקים לשניים או ארבע אם גדולים ובמחבת עם מעט שמן זית צורבים אותם היטב.

מניחים בצד.

לסלט 

2 כוסות עגבניות שרי מכל הצבעים שטופים וחתוכים לחצי

2 מלפפונים צעירים חצויים לאורך ופרוסים לחצאי עיגולים דקים

2 כוסות עלי ארוגולה או חסה מסולסלת עדינה מפורקת (ירוק וסגול)

4-5 צנוניות פרוסות דק דק

1 פלפל צ׳ילי פרוס דק

1 אבוקדו קלוף חצוי ופרוס

הרכבה

מורחים את רוטב היוגורט בתחתית הקערה הגדולה או בקעריות אישיות.

מפזרים מעל את החסות, העגבניות, המלפפונים והצלפים. מפזרים את פרוסות האבוקדו מעל.

משבצים את זיתי הקלמטה ואת הארטישוקים הצרובים.

מפזרים מעל את הבצל המוחמץ.

מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופרוסות צ׳ילי דק.

מאבקים באבקת פרמז׳ן.

מגישים ומתעלפים.

אני מגישה אותו עם מקלות פרמז׳ן נפלאים מתכון פה. מקלות פרמזן 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קציצות בורגול ובשר טורקיות

topalac הקציצות האלה הן מה שנקרא: התוספת כבר בפנים. למה? כי לבשר הטחון מתחבר, מתערבל, מתבלבל לו הבורגול. ולא מדובר בכף או שתיים, אלא במנה

ריבת פובידל

ריבת פובידל היא קלאסיקה וגם ריבת ילדות. מכינים אותה משזיפים ארוכים וכהים שנקראים שגיב, והם מופיעים בשווקים תמיד לקראת סוף הקיץ. הכי טעים לאפות עם

בליחת – קציצות דגים מצריות

לסבתא רוזה היו קשיי דיבור. כמעט שלא הבנתי אותה מעולם ותמיד נזקקתי לאחד מהנכדים או מבני המשפחה שיסביר לי מה היא אומרת. את כל המשפטים

קציצות עוף מטוגנות מהירות

את הקציצות האלה אני אוהבת להכין אחרי שבת של אוכל עשיר וכבד, לים או סתם לארוחה קלילה. והן הכי מתאימות לארוחת קיץ קלילה. הן קלילות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.