סוד ידוע אהבתי הגדולה למזרח. לדרום מזרח אסיה.

ויאטנם, תאילנד, קמבודיה. וכמובן לאוכל שלהם.

הרענן, מלא הטעמים והחושים, המהמם והמופלא הזה.

הקציצוניות הקטנטנות הללו מיטגנות בשמן עמוק ועוברות לטבילה קצרה ברוטב חמצמץ וטעים

יותר מזה אנחנו לא צריכים.

שם מכינים אותן עם בשר חזיר פה המרתי אותן לתערובת של חזה עוף וירכי עוף.

השילוב בא להוסיף מעט עסיסיות לקציצות אבל אפשר להכין אותן מכל בשר שאוהבים.

מה

250 גרם חזה עוף טחון

250 גרם כרעי עוף טחונים

1/2 בצל סגול קצוץ דק דק

2-2 שיני שום קצוצות דק

1/2 פלפל חריף קצוץ דק

1/2 כוס דחוסה כוסברה קצוצה

1/2 כוס נענע קצוץ

1/2 כוס בזיליקום קצוץ דק

כף גדושה ג׳ינג׳ר מגורר

אפשר את כל הירקות לקצוץ לדק במג׳מיקס, זה מה שאני עשיתי

חלבון ביצה גדולה

3-4 כפות קורנפלור או קמח אורז

2-3 כפות רוטב דגים

קליפת ליים מגוררת אם אין לימון

כף שמן סומסום

שמן טיגון

לרוטב

בצל ירוק קצוץ החלק הירוק בלבד

טבעות צילי

ליים אחד או חצי לימון סחוט

3-4 כפות רוטב דגים

כפית שטוחה של סוכר

3-4 כפות מים

איך

מערבבים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה. אם התערובת קשה מידי אפשר להוסיף כף או שתיים של מים אם היא רכה מידי מוסיפים עוד מעט קמח אורז או עמילן.

בידיים רטובות מגלגלים כדורונים קטנים ומטגנים בלהבה בינונית.

מגישים עם ירק שהוכנס לקציצות ורוטב הדגים.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

האי סיציליה הוא האי שהרגיש בכיבוש המוסלמי יותר מכל חלק אחר באיטליה. בעצם, כל מי שעבר במהלך אלפיים השנים האחרונות – כבש את סיציליה. זו

עוגת בריוש גבינה 4 שכבות

את העוגה הזו ראיתי במגזין איטלקי שקניתי לפני 3 שנים !!! 3 שנים שאני מתכננת להכין את העוגה הזו. (טוב לא ממש, המגזין שכב יחד

מנגולד ממולא ברוטב לימוני

מנגולד, קייל, עלי גפן, תרד טורקי או לשון הפר,את כולם אפשר למלא ולבשל לפי המתכון הזה. המשותף לכולם שאת כל העלים צריך לשטוף היטב, לרכך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.