הבשר פה הוא רק תירוץ כי הוא חייב לשמש תפאורה לסלסת הפיסטוקים הנפלאה, נפלאה הזו.
בעצם, היא מתאימה לכל דבר:
לפסטה, לדגים צלויים, לסטייקים, על פרוסת לחם, עם גבינות, עם נקניקים . הכל.
מה
כוס פיסטוקים קלויים קצוצים גס
כף רכז רימונים
מלח, פלפל שחור,
2-3 כפות שמן זית
קורט צ׳ילי עדין עדין
2 בצלצלי שאלוטס קצוצים דק דק דק
1 שן שום מגוררת דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק
הכל דק דק דק חוץ מהפיסטוקים שהם גסים מעט.
פשוט מערבבים את הכל וטורפים.
אני הגשתי אותו עם סינטה צרובה פרוסה דק דק דק ותפוחי אדמה של הסטון , מתכון בבלוג.