הבשר פה הוא רק תירוץ כי הוא חייב לשמש תפאורה לסלסת הפיסטוקים הנפלאה, נפלאה הזו.

בעצם, היא מתאימה לכל דבר:

לפסטה, לדגים צלויים, לסטייקים, על פרוסת לחם, עם גבינות, עם נקניקים . הכל.

מה 

כוס פיסטוקים קלויים קצוצים גס

כף רכז רימונים

מלח, פלפל שחור,

2-3 כפות שמן זית

קורט צ׳ילי עדין עדין

2 בצלצלי שאלוטס קצוצים דק דק דק

1 שן שום מגוררת דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק

הכל דק דק דק חוץ מהפיסטוקים שהם גסים מעט.

פשוט מערבבים את הכל וטורפים.

אני הגשתי אותו עם סינטה צרובה פרוסה דק דק דק ותפוחי אדמה של הסטון , מתכון בבלוג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט תאילנדי הורססס עם תוספות

לא תאמינו כמה הסלט הזה טעים. וקל להכנה. אפשר להכין אותו רק עם ירקות, אפשר להוסיף לו קוביות דגים מטוגנות בשמן עמוק, או דג צרוב

טארט טאטן של אמא

האגדה והוויקיפידיה יודעות לספר שהטארט הזה נולד בטעות. בטעות שרפו את הסוכר, בטעות כיסו אותו בבצק וזרקו לתנור, בטעות העוגה נפלה לרצפה ואז הפכו אותה

סלט האורז השחור שלי

את האורז השחור הכרתי לפני 25 שנה דווקא בסיציליה. קניתי חבילה והבאתי הביתה. לא היה לי מושג איך לבשל אותו. גם לא זוכרת מה עשיתי איתו.

לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון. אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.