מרק עגבניות צלויות שהוא גם רוטב נפלא

מרק עגבניות נפלא נפלא שאני גם משתמשת בו כציר או רוטב או תוספת למאכלים אחרים,

למשל:

להטביע בו רצועות דג מטוגנות, טורטליני מבושלים, רצועות סינטה צרובה, קוביות פרגית עוף על הגריל.

כל כך טעים ומיוחד.

מה 

1 ק״ג עגבניות מכל הסוגים: תמר, מגי, שרי, רגיל שתהיינה אדומות וחצויות

1 בצל סגול גדול חתוך לחצי

3-4 שיני שום גדולות לא קלופות

1 פלפל צ׳ילי. אדום

1 גמבה אדומה מנוקה מגרעינים חתוכה ל-4

מעט טימין, ענפון רוזמרין ומעט מרווה

מלח, פלפל שחור, שמן זית

קופסת קרם קוקוס

1 כוס מים רותחים עדיף ציר עוף (אופציונלי)

איך 

מחממים תנור ל 200 מעלות.

על תבנית מפזרים את העגבניות והירקות מפלפלים ממליחים מוסיפים את עשבי התיבול ומזליפים שמן זית בנדיבות.

אופים כ4-60 דקות, עד שהירקות מתרככים אפילו מעט משחימים.

מעבירים הכל as is לבלנדר או מג׳ימיקס וטוחנים היטב עד שהתערובת חלקה לגמרי.

מעבירים לסיר ומחממים, מוסיפים קרם קוקוס ומרתיחים על להבה נמוכה 4-5 דקות, טועמים תיבול ומתקנים.

מוסיפים את ציר העוף או המים לפי צורך ולפי רמת הסמיכות הרצויה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אסקלופ עוף עגבניות וזיתים

מדובר באוכל איטלקי, מצפון איטליה. לגמרי איטלקי. צלפים, זיתים, עגבניות אין יותר איטלקי מזה. מאכל נפלא, במחבת אחת, קלי קלות ובתוך דקות יש ארוחה טעימה

בורגול טורקי משגע

הטורקים קוראים לו פילאף והוא טעים חם, קר, חורף או קיץ. הבורגול ,שהוא חיטה שבורה מבושלת ומיובשת שנגרסה, נפוץ בעיקר במטבח הערבי. הוא מגיע בשלושה

ביריאני – אורז הודי עתיר אוצרות

  מאז שאני זוכרת את עצמי התעניינתי באוכל. בעיקר אוכל מהעולם. ה״משכורת״ הראשונה שלי כנערה מתבגרת (בייביסיטר) הוקדשה לסדרת ספרי בישול אוכל מהעולם. ספרים קטנים,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.