את העוף המרוקן מעצמות יעשה הקצב שלכם תמורת תשלום קטן.

חגיגי, ממזרי, עושה רושם וטעים להפליא.

מה 

1 עוף מרוקן מעצמות .

1/4 ק"ג בשר בקר

1/8 כפית אגוז מוסקט

4 כפות שקדים פרוסים קלויים/פיסטוקים קלויים קצוצים.

מלח, פלפל.

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס כוסברה קצוצה

1 ביצה טרופה

2 כפות פירורי לחם.

כפית נענע מיובשת

גרידה מלימון אחד

מעט צ'ילי.

שלוש כפות חמוציות ללא סוכר/זרשק

1 כף רכז רימונים

6 פרוסות אווז מעושן.

ללוש היטב את כל החומרים מלבד השקדים.

לאחר סיום הלישה להוסיף את השקדים ולאחד בעדינות .

משרה לעוף

2 כפות שמן זית .

1/2 כפית בהרט

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

מעט מלח.

כף רכז רימונים

לחמם תנור לחום גבוה 230 מעלות.

למרוח את העוף מבפנים במחצית מהרוטב .

לרפד את פנים העוף בחזה אווז מעושן ולמלא את תערובת הבשר בתוכו.

לסגור את העוף בתפירה , בקסמים או בחוט אפייה. .

למרוח היטב את העוף ביתרת חומרי המשרה.

ולצלות את העוף במשך כ-20 דקות. להנמיך את הטמפרטורה ל-170 מעלות. לכסות את העוף בנייר כסף  ולהמשיך לאפות את העוף במשך עוד כ30-40 דקות, תלוי בגודל העוף.

כדאי ורצוי להכין את העוף מראש ורק לחמם לפני ההגשה.

להסיר את חוטי הקשירה ולפרוס בסכין חדה בעובי של לא פחות מ2 ס"מ ולהגיש.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

זיתים כבושים

זיתים שום זית קנוי לא ישתווה לזית שכבשו בבית. בזמן שהזיתים המתועשים עוברים תהליך מזורז כדי לכבוש אותם, הזיתים הביתיים עוברים תהליך שהטבע התכוון לו.

סלט ירקות ואגוזים טורקי

הטורקים קוראים לו גבורדה סלטסיה –  Gavurdağ salatasi  – ואפשר למצוא אותו בכל השווארמיות ומסעדות הפועלים ברחבי איסטנבול. תמיד הוא מגיע טרי, עם פלח לימון

טורטה דלה נונה

עוגה ללא תחתית וללא התעסקויות מיותרות. מה שמבטיח רק 5 דקות עבודה והופ….לתנור, לשעה אפייה. רכה ונמסה בפה. נהדרת. משהו קורה בעוגה שאין לה תחתית

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.