הבשר פה הוא רק תירוץ כי הוא חייב לשמש תפאורה לסלסת הפיסטוקים הנפלאה, נפלאה הזו.

בעצם, היא מתאימה לכל דבר:

לפסטה, לדגים צלויים, לסטייקים, על פרוסת לחם, עם גבינות, עם נקניקים . הכל.

מה 

כוס פיסטוקים קלויים קצוצים גס

כף רכז רימונים

מלח, פלפל שחור,

2-3 כפות שמן זית

קורט צ׳ילי עדין עדין

2 בצלצלי שאלוטס קצוצים דק דק דק

1 שן שום מגוררת דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק

הכל דק דק דק חוץ מהפיסטוקים שהם גסים מעט.

פשוט מערבבים את הכל וטורפים.

אני הגשתי אותו עם סינטה צרובה פרוסה דק דק דק ותפוחי אדמה של הסטון , מתכון בבלוג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קושיאקי – שיפודוני ירקות יפנים

קושיאקי הוא שם קוד לשיפודים קטנטנים עליהם אפשר להעמיס כל דבר: ירקות, דגים, בשר, פירות ים ואפילו ביצים קשות. הכל מצופה ומטוגן בשמן עמוק  בדרך

סיאדאס מסרדיניה

הם בכל מקום, בכל תפריט, בכל בית קפה, מסעדה או טרטוריה נידחת. הסיאדאס. עוד בערב הראשון שלנו בסרדיניה, אחרי ארוחה ענקית בטרטוריה המקומית, לכדה עיני

לחמא בעג׳ין פיוז׳ן סטייל

את הפיצה הזו אפשר לאפות על בצק עלים, פיתה עירקאית או טורטייה. אנחנו  מאוד אוהבים את הפיצה המהירה והטעימה הזו. מה חבילת בצק עלים מופשר

לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון. אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.