סיגר ממולא במעורב פרגיות

מנה ראשונה לאירוחים, פגז !

מה

6 עלי סיגר קנויים או 12 ריבועי פילו בגודל 18X18

למילוי

1 בצל לבן גדול קצוץ לקוביות.

2 פרוסות חזה עוף (שניצל)-  קצוצות לקוביות

1/2 כפית בהרט

1 כף סויה

1 כפית ג'ינגר ושום כתושים

1/2 כפית קארי

פלפל שחור גרוס טרי

1 כף פירורי לחם.

2 כפות שמן זית

לדבק: שתי כפות קמח + 3 כפות מים.

במחבת חמה להוסיף את הבצל והשמן ולטגן על להבה בינונית עד שמתחיל להשחים. להוסיף שום קצוץ וג'ינג'ר. להוסיף את רצועות העוף ולהמשיך לטגן על להבה בינונית. להוסיף את כל התבלינים , להוסיף סויה ולהוריד מהאש.

לצנן היטב ולהוסיף את פירורי הלחם.

(אם משתמשים בפילו יש להניח שתי חתיכות זו על זה ולשמן אותן היטב)

למלא את הפילו במילוי ולגלגל לסיגר מהודק להדביק את הקצה במעט קמח ומים.

בשלב זה ניתן להקפיא.

לפני הארוחה – למלא סיר טיגון בשמן בעומק של כ-2 ס"מ ולטגן את הסיגרים על להבה בינונית. להספיג אותם היטב טרם ההגשה.

אפשר לאפות את הסיגרים : לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשמן את הפילו מבחוץ ולאפות כעשרים דקות עד שמזהיב.

להגיש חם עם טחינה וסלסה.

הערה: כדאי ורצוי לאפות בסמוך לארוחה . (להכניס לתנור חם גם כשמדובר בפילו  הקפוא).

סלסה

2 עגבניות אדומות מחולקות לרבעים, מרוקנות מגרעינים וליבה קצוצות לקוביות קטנות.

1/2 בצל אדום קצוץ לקוביות קטנות

ענף סלרי או 3 ענפי פטרוזיליה קצוצים

1 שן שום קצוצה או כתושה

מלח, שמן זית

2-3 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ בן יין.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פתיתים

הכי קל בעולם לבשל פתיתים. ופתיתים הוא מאכל ישראלי אהוב במיוחד. ממממ….לא בדיוק ישראלי, ואוסם לא בדיוק המציאה את הפתיתים. לאיטלקים יש פתיתים משחר הפסטה

עוגת הגבינה של סן סבסטיאן

לא. העוגה הזו לא שרופה היא אפויה בחום גבוה מאוד מה שהופך את הסוכר לקרמל כמעט שרוף שמעניק טעם מדהים לעוגת הגבינה המדהימה הזו. אין

אנטיפסטי – ירקות קלויים איטלקים

נהוג אצלינו בארץ לכנות את הירקות הקלויים הללו אנטיפסטי. אבל אנטיפסטי באיטליה זה כל מה שבא לפני הפסטה. זה יכול להיות: בשרים קרים, דגים, ירקות,

מוס השוקולד של אנה

אנה היא מורה לגיאוגרפיה שגדלה בגטו היהודי שברומא. אנה היא גם מאמא איטלקיה טיפוסית, שמבשלת בבית, מדברת כמו מאמא וכל שפת הגוף שלה היא מאמא.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.