תפוחי אדמה של השמחות

מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף.

תפוחי אדמה של השמחות.

הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם.

מה

4 תפוחי אדמה גדולים אדומים (דזירה)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

2-3 שיני שום קצוצות

2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף גדושה רוזמרין קצוץ

שמן זית

איך 

  1. לקרצף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב. לחתוך לקוביות קטנות של 1.5 סמ x 1.5 סמ. כן כן כן. קטן.
  2. להלהיט על להבה גדולה מחבת גדולה עדיף לנון סטיק.
  3. להוסיף שמן זית, בשלב ראשון כ 1/4 כוס ובהמשך להרגיש אם צריך להוסיף יותר.
  4. להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בערך כ 10 דקות.
  5. לקראת סיום להמליח ולהוסיף את הירוקים, להמשיך לטגן עד שהם זהובים, פריכים ושחומים.
  6. להגיש ולהתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בף בורגיניון תפוזים

בף בורגיניון הוא מאכל אהוב מאוד אצלינו בבית. בכלל תבשילי קדירה עם בשר בקר הם תענוג גדול. גם ההכנה שלהם היא קלי קלות. כל הקושי

שבלולי בריוש פטיסייר ואמרנה

לא אשמור לעצמי את המתכון המופלא הזה, אגלה אותו לכל העולם כי אני התעלפתי עליו. כמי שחובבת פחממות ומאפים צרפתיים מעודנים, מיד כשהגיע אליי המתכון

לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון. אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על

מפרום חצילים הורס

מכל המפרומים בעולם חביב עליי זה החצילים. כי אוהבת חצילים אני. אחרי בישול ארוך והשחמה בתנור, החציל רך ונמס בתוך ברוטב האדמדם, לו אני מוסיפה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.