חזה עוף ברוטב עסיסי ומהיר

מהיר, טעים, אסייתי, הכל בסיר אחד ובלי ללכלך כלים נוספם.  ו

קצת אורז לבן לידֿ

או אפילו סלט ים תיכוני

ויופי של ארוחה.

מה

2 חזות עוף שלמים מחורצים שתי וערב

2 כפות דבש

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

קמח

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר מגוררת

מעט צ׳ילי

1/4 כוס יין לבן

1/4 כוס מים

בצל ירוק קצוץ

שמן זית או צמחי אחר

איך 

לפלפל את חזות העוף, לקמח אותם היטב, לנער היטב ולטגן במחבת חמה עם מעט שמן חם.

להפוך.

הטיגון צריך להיות מהיר מאוד ושטחי.

להוסיף למחבת את שיני השום, הג׳ינג׳ר והבצל הקצוץ, טיגון של דקה או שתיים ואז מזליפים

את הדבש, מוסיפים את הסויה, מעט צ׳ילי לאיזון ומערבבים.

מוסיפים את היין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים את המים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כ -10 דקות.

הופכים את העוף לצד שני, מכסים וממשיכים עוד כ 10 דקות.

מורידים מהאש מוסיפים בצל ירוק קצוץ וטורפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

דייסת האורז המתוקה של אמא שלי

לפתע פתאום בבית מלון בבודפשט דייסת אורז מתוקה. הקערות והסלסלות והמדפים העמוסים במאפים ריחניים, סוגי ביצים ונקניקים וגבינות, וירקות וערימות של עוגות הונגריות – ודבר

סלט ירקות ואגוזים טורקי

הטורקים קוראים לו גבורדה סלטסיה –  Gavurdağ salatasi  – ואפשר למצוא אותו בכל השווארמיות ומסעדות הפועלים ברחבי איסטנבול. תמיד הוא מגיע טרי, עם פלח לימון

מח׳מאר הפשטידה המרוקאית של אמא שלי

המח׳מאר היא אחת הפשטידות האהובות ונפוצות במטבח המרוקאי. מאוד מזכירה את הטורטילה הספרדית. אבל בזמן שהטורטילה הספרדית מכילה את כל מה שיש במקרר בערך: בשרים,

איסטנבול היא חצילים ועגבניות

התחנה הבאה : איסטנבול. התגעגעתי. עזבו אותי מארדואן ומהמרמרה. איסטנבול. עיר מדהימה וכובשת. מטבח משגע .נקודה. כל היתר – שולי. הארץ בורכה בכל טוב הירק,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.