חזה עוף ברוטב עסיסי ומהיר

מהיר, טעים, אסייתי, הכל בסיר אחד ובלי ללכלך כלים נוספם.  ו

קצת אורז לבן לידֿ

או אפילו סלט ים תיכוני

ויופי של ארוחה.

מה

2 חזות עוף שלמים מחורצים שתי וערב

2 כפות דבש

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

קמח

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר מגוררת

מעט צ׳ילי

1/4 כוס יין לבן

1/4 כוס מים

בצל ירוק קצוץ

שמן זית או צמחי אחר

איך 

לפלפל את חזות העוף, לקמח אותם היטב, לנער היטב ולטגן במחבת חמה עם מעט שמן חם.

להפוך.

הטיגון צריך להיות מהיר מאוד ושטחי.

להוסיף למחבת את שיני השום, הג׳ינג׳ר והבצל הקצוץ, טיגון של דקה או שתיים ואז מזליפים

את הדבש, מוסיפים את הסויה, מעט צ׳ילי לאיזון ומערבבים.

מוסיפים את היין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים את המים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כ -10 דקות.

הופכים את העוף לצד שני, מכסים וממשיכים עוד כ 10 דקות.

מורידים מהאש מוסיפים בצל ירוק קצוץ וטורפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט סלמון מעושן מטריף

משוגעת על הסלט הנפלא הזה. משוגעת. אני מודה שאני משוגעת עליו בעיקר בגלל שאני מעשנת את הסלמון שלי לעצמי. אבל כל סלמון מעושן קנוי יעשה

סמבוסק לבנוני במילוי זנב שור

לכולם יש סמבוסק: לעירקים, לסורים, לטורקים, להודים (סמוסה) לפלשתינים, לערביי הגליל וגם ללבנונים. כל אחד קורא לו בשם אחר, לפעמים, והמילויים משתנים. הכי חשוב פה

חטיפי חומוס ופול

בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה. זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף. אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו

לחם קופים הונגרי

לחם קופים שאכלתי בהונגריה ומסתבר שמדובר במאפה מקומי. אז מי היה פה קודם? האמריקאי או ההונגרי? לא משנה. אז מהו לחם קופים? בצק שמרים עשיר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.