קציצות דגים תאילנדיות

קציצות דגים תאילנדיות

שמתאימות גם למזג האויר הישראלי, החם הלוהט של תחילת אוגוסט.

מהירות וטעימות מאוד.

במתכון המקורי טוחנים את הדג עם התבלינים עד לכדי משחה, אני מעדיפה

דג קצוץ קצוץ, אבל כל אחד והעדפותיו.

בלי שום בושה בכלל אני מכינה אותן. בדיוק כך, עם עוף טחון. יוצא פצצה.

מה

1/2 ק״ג דג ים לבן טחון דק או קצוץ דק

10 יחידות של לוביה ירוקה טרייה, לא שעועית ירוקה חתוכה לעיגולים דקים דקים

1 כף גדושה של ממרח קארי תאילנדי

ביצה אחת

כף גדושה של קמח או עמילן תירס

מעט אבקת אפיה

4-5 עלי כפיר ליים קצוצות אם אין בזיליקום תאילנדי

כף פיש סוס

מעט צ׳ילי קצוץ

לערבב היטב הכל לעיסה אחת אחידה ודביקה.

איך

לחמם מחבת עם מעט שמן, בגובה של כחצי ס״מ.

בידיים רטובות ובעזרת כף לקרוץ קציצה ולעצב אותה בידיים רטובות ממים.

לטגן על להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד.

לרוטב

1/4 כוס מים

2-3 כפות חומץ

כפית סוכר

צ׳ילי קצוץ, שום קצוץ, ליים סחוט

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

האורז הלבן של מתי

מתי היה אקס חמי איש חם וטוב לב. מתי שהגיע ממטבח יווני מפואר אהב וידע לבשל והוא בישל לנו אוכל נהדר. למשל את העוף המושלם

גם לי יש אסאדו

תאכלס לכל אחד יש אסאדו. לכל אחד יש את הדרך בה הוא מבשל אסאדו. את האסאדו הזה אני מעדיפה לבשל בסגנון אסייתי. למה…ככה. מה  1

אורז וקייל בעגבניות

מה שתרצו: אורז, גריסים, קינואה,בורגול, פתיתים או אורז בן גוריון. הכל הולך בתבשיל הזה והכי כיף זה לגוון ובכל פעם להכין אותו עם מרכיב אחר.

ריבות שעושים בבית

ללא חומרים משמרים ותוספים זרים. רק פירות, סוכר ולימון. אני אוהבת מאוד ריבות. לא קונה. מכינה בבית תמיד. במקרר יש לי ריבות כל השנה :

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.