מהירות, קלילות, קלות,טעימות והכי קיץ שיש.

לבריכה, לארוחה קלה, לנשנוש, לארוחת ערב או סתם בכריך.

סלמון פיש קייקס.

בעצם לא ממש מטגנים את הקציצות הללו אלא צולים אותן על מחבת נון סטיק במעט מאוד שמן זית.

מה

חצי ק״ג סלמון קצוץ או מרוסק גס במגי׳מיקס (ללא עור ועצמות כמובן 🙂

בצל סגול בינוני

2 תפוחי אדמה קטנים מבושלים קלופים ומרוסקים במזלג

חצי כוס שמיר קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ (רק החלק הירוק)

2 שיני שום מגוררות

כף לימון כבוש מרוסק

מעט פפריקה, מלח, פלפל שחור

1/4 כוס פירורי לחם

2 ביצים

כפית בהראט או ראס אל חנות

4-5 כפות שמן זית + מחבת נון סטיק גדולה

איך 

מרסקים בבלנדר את כל הירקות או קוצצים ביד קטן ודק.

מערבבים את כל המרכיבים, לשים היטב ומאחדים, מניחים בצד 10 דקות.

יוצרים קציצות פחוסות בגודל של 7-8 ס״מ.

מחממים מחבת גדולה ונון סטיק מוסיפים את שמן הזית, ועל להבה בינונית.

מוסיפים את הקציצות ומטגנים בערך 5 דקות. הופכים ומטגנים עוד 2-3 דקות מצד שני

עד ששחומות ומוכנות לאכילה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סביצ׳ה רענן על גספצ׳יו קריר

כבר שנים ארוכות שהסביצ׳ה על שלל צורותיו הוא מאכל אהוב בישראל. כי תאכלס למה לא? ארץ חמה, ים תיכון ארוך וחמים…… מה יותר מתאים לאכילת

עוגה של מלכים צרפתים

 לא נתווכח שהפטיסרי הטוב ביותר בעולם הוא צרפתי, נכון? לא נתווכח שמרכז המאפים המדהימים, היפים, היצירתיים והמפוארים מכולם הוא בפריז , נכון? גם לא נתווכח

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

האי סיציליה הוא האי שהרגיש בכיבוש המוסלמי יותר מכל חלק אחר באיטליה. בעצם, כל מי שעבר במהלך אלפיים השנים האחרונות – כבש את סיציליה. זו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.