שיפודי עוף אסייתיים במחבת

מי אמר שצולים שיפודים רק על הגריל? ומה רע במחבת.

והשיפודים האלה בטעמים אסייתים נפלאים.

קצת הודו, קצת תאילנד קצת טעמים חמצמצים, חריפים, קארי והרבה כוסברה ולימון.

מה 

4-5 ירכי פרגית ללא עור ועצם חתוכים לקוביות 2×2 ס״מ

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/2 כפית כורכום

מיץ מלימון אחד

3-4 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

כוסברה קצוצה

גרידת לימון

מערבבים את כל החומרים, מלבד מיץ לימון וכוסברה,  ומשרים את העוף כדאי לפחות כחצי שעה אפשר כל הלילה.

משפדים.

מחממים מחבת נון-סטיק על להבה גבוהה וכשהמחבת חמה דייה מניחים בזהירות את השיפודים עליה (אין צורך להוסיף שמן).

ממתינים 2 דקות ומנמיכים מבשלים עוד 2 דקות.

הופכים בזהירות לצד שני ומבשלים על להבה נמוכה עוד 4 דקות.

לקראת הסוף סוחטים מיץ לימון מעל, הופכים ומגישים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פילה דג בצלפים ויין לבן

אין יותר מידי להכביר מילים על המנה המעודנת, האצילית והמרשימה הזו. והיא גם כל כך קלה להכנה. אפשר להכין את הרוטב בנפרד ואת הדגים בנפרד

ממרחים שונים

נורא כיף להכין ממרחים בבית. גם טעים יותר, גם טבעי יותר וגם ….זול יותר. אבל הכי כיף שזה זמין. תמיד כשבא לי הירקות בהישג יד

חציל קלוי בטעמי ובצבעי איטליה

מעט שאריות ריקוטה איטלקית, עגבנייה אדומה מחום השמש היוקד של הקיץ האיטלקי, עציץ בזיליקום על אדן החלון ותנור לוהט. והנה שם נח לו מנומנם כמעט

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.