סינטה צרובה בקרם קוקוס תאילנדי

אני לא בטוחה שאצליח להעביר את ההנחיות למתכון הזה ומי שמצליח להכין אותו,

זוכה להכין מנה נפלאה נפלאה שהיא גם נורא פשוטה, מהירה וקלה להכנה באופן בלתי רגיל.

בשר צרוב ונפלא עם רוטב קארי קרם קוקוס חלומי.

את המאכל הזה מניחים על אורז לבן או אורז קוקוס, מעט כוסברה פרוסות צ׳ילי ועפים לתאילנד.

מה

סטייק אנטריקוט או סינטה בעובי של כ-3 ס״מ

1 כף גדושה של ממרח קארי אדום תאילנדי

1/2 קופסת קרם קוקוס (קרם 22% שומן)

1/4 כוס מים רותחים

1/2 כפית סוכר חום

ליים

כוסברה טרייה

מעט עלי נענע

גבעולי בצל ירוק קצוצים

טבעות צ׳ילי טרי

פלפל שחור, מלח, מעט שמן

מפלפלים וממליחים מעט מאוד את פיסת הבשר, מטפטפים מעליה 1-2 כפות שמן זית ומעסים.

מחממים מחבת לחום מקסימלי וכשהמחבת ממש חמה מניחים בתוכה את הסטייק. צורבים היטב משני הצדדים לדרגת עשייה שאוהבים.

(אם רוצים מדיום כמו בצילום זו צריבה של 2 דקות מכל צד על להבה גדולה ועוד 2-3  דקות על להבה נמוכה מכל צד).

מוציאים את הבשר מהמחבת ומניחים בצד למנוחה קלה.

לתוך המחבת מוסיפים את המים הרותחים ו״מקרצפים״ אותה לשחרור הטעמים.

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים 1/2 מקרם הקוקוס ומיד גם את ממרח הקארי.

טורפים היטב למניעת גושים.

מוסיפים 1/2 כפית סוכר חום, מעט סחיטת ליים. ומוסיפים את יתרת קרם הקוקוס.

כשהרוטב מבעבע מורידים מהאש.

פורסים את הבשר לרצועות דקות ומגישים עם קרם הקוקוס ליד וערימת ירוקים.

הכי טעים על אורז לבן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ריזוטו בדלעת מוזהבת

בכל מסעדה איטלקית או כזו שמבשלת אוכל איטלקי אמיתי, צריך להמתין לריזוטו. בערך חצי שעה.   ככה זה. מבשלים את הריזוטו לאט לאט עד שהוא

סיר פרסי שמח

אורז פרסי במלוא הדרו, מבושל עם עוף רך רך רך עד שהעצמות נמסות. אפשר לבשל את האורז ללא העוף ויתקבל תבשיל טבעוני ואפשר לבשל את

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.