לחמניות יוגורט ללא לישה ותפיחה

הלחמניות האלה נפלאות, קלילות, מהירות הכנה, אינן דורשות התפחה או לישה או כל טיפול מיוחד.

כל אחד יכול להכין אותן!!

שומעים? כל אחד.

מה 

1 כוס יוגורט לבן

2 כוסות קמח + 3 כפות קמח

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס (אופציונלי)

2-3 שיני שום כתושות (אופציונלי)

חצי כוס שמיר קצוץ או עלי בצל ירוק קצוצים או שניהם

3/4 כוס שמן עדיף זית

1 כף אבקת אפייה גדושה

1 ביצה גדולה.

למריחה: חלמון טרוף עם מעט חלב

איך 

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בכף עץ מערבבים את היוגורט, השמן, הביצה והשום היטב. מוסיפים מלח ופלפל מערבבים.

מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב בכף העץ.

מתקבלת תערובת הומוגנית ומתחיל להיווצר כדור.

מוסיפים את הירק ומערבבים. אם יש צורך מערבבים טיפה׳לה עם הידיים. זהו.

מניחים בצד 5 דקות.

בידיים משומנות יוצרים כ- 14 כדורים בינוניים ומשטחים אותם מעט. מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה.

מושחים את הלחמניות בחלמון הטרוף ואופים כ-25 דקות או עד שהלחמניות בצבע חום-זהוב עמוק.

ממתינים כרבע שעה וטורפים !!!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חזה עוף ברוטב עסיסי ומהיר

מהיר, טעים, אסייתי, הכל בסיר אחד ובלי ללכלך כלים נוספם.  ו קצת אורז לבן לידֿ או אפילו סלט ים תיכוני ויופי של ארוחה. מה 2

בף בורגיניון תפוזים

בף בורגיניון הוא מאכל אהוב מאוד אצלינו בבית. בכלל תבשילי קדירה עם בשר בקר הם תענוג גדול. גם ההכנה שלהם היא קלי קלות. כל הקושי

סלט האורז השחור שלי

את האורז השחור הכרתי לפני 25 שנה דווקא בסיציליה. קניתי חבילה והבאתי הביתה. לא היה לי מושג איך לבשל אותו. גם לא זוכרת מה עשיתי איתו.

פסטה ונקניקיות ביתיות מסרדינה

לאיטלקים יש מאות סוגי פסטה ומאות סוגי רטבים. לכל אזור יש את הפסטות שלו ואת הרטבים שלו. בסרדיניה יש כמה סוגי פסטות וכמה סוגי רטבים,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.