עוף צלוי בנענע ושקדים קלויים

הכנת העוף הזה קלה קלה קלה קלה.

השלב הכי קשה פה הוא להזהיב את העוף יפה יפה. זהו.

יש לו טעמים חמצמצים נפלאים מלימון ויין לבן ואז באה הנענע ומעטירה עליו רעננות ומזרח תיכוניות.

השקדים הקלויים משלימים את הטעמים ומוסיפים חגיגיות ויופי למנה.

קיצר.

עוף שיאה לכל שולחן שבת או חג.

או סתם באמצע השבוע, אם בא לכם להתפנק.

מה

4-6 כרעיים או כרעיים ושוקיים או רק שוקיים, כל אחד לפי בחירתו

שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס גס

חצי כוס נענע טרייה קצוצה

מיץ מלימון אחד

חצי כוס שקדים קלויים קצוצים

כוס מים

כוס יין לבן

3-4 שיני שום פרוסות

איך

בסיר, עדיף לנון סטיק, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את חלקי העוף, מתחילים עם הצד עם העור. מטגנים היטב עד שהעור מזהיב עמוק ויפה,

רק אז הופכים לצד שני וממשיכים לטגן.

כל התהליך אורך כרבע שעה.

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את שיני השום הפרוסות מטגנים עוד חצי דקה ומוסיפים את היין ואת מיץ הלימון.

מרתיחים כחמש דקות על להבה גבוהה.

ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את המים.

מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך רך רך.

מכבים את הלהבה ומפזרים מעל נענע ושקדים קלויים.

זהו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

וונציאנה מאפה בריוש פאטיסייר

כל מי שכועס עליכם בכל עניין שהוא תאמרו לו : וונציאנה. כשאומרים לי וונציאנה מתפשט על פניי חיוך מטופש ושמח, ואני מדמיינת לי את לחמניית

פסטה פסטו

כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו. רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה

הואה הין עיר המלכים התאילנדים

נוחתים כשיצאנו מהמטוס אל תוך השרוול שמוביל לאולם הבאים בשדה התעופה בבנגקוק, יכולתי להישבע שאני מריחה ג׳ינג׳ר ולמון גראס. למון גראס טרי, שקטמו את קצהו

סביצ׳ה וקרם אבוקדו

לא צריך לפחד להכין סביצ׳ה. עקרון אחד או שניים חשובים: דג טרי טרי טרי וחמיצות כלשהי: לימון, ליים, זרעי עגבנייה, כל מה ש״יבשל״ את הדג

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.