טארט בשר ושקדים חגיגי

הטארט הזה נולד משאריות. בחיי.

שאריות של בצק עלים, שאריות של בשר טחון וערימת תבניות טארט אישיות חדשות שהבאתי ומתתי לנסות אותן.

מה שמקסים בטארט הזה שהוא לא קשה להכנה כיווון שמשתמשים בבצק מוכן וגם המילוי הוא קליל ומהיר.

מגישים את הטארט הזה מקושט בעלים ירוקים, סלט ליד ויש מנה ראשונה מהממת, ארוחה קלה, או סתם פינוק.

אפשר להגיש כטארט אישי ואפשר להכין כטארט גדול ולחלק למנות אישיות.

מה

בצק עלים מופשר לפי הוראות היצרן

250 גרם בשר בקר טחון טרי

1 בצל לבן קצוץ דק

2-3 שיני שום קצוצות

2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות

2 כפות זיתי קלמטה מגולענים קצוצים

ביצה אחת טרופה

כפית גדושה אורגאנו או טימין

1/2 כפית רוזמרין קצוץ דק.

כף גדושה פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס (בערך) שמנת לבישול או צמחית או קרם קוקוס

מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט מגורר

מעט צ׳ילי

פרוסות שקדים

איך 

מרדדים את בצק העלים מעט וקורצים עיגולים בגודל תבנית הטארט+הדפנות.

מהדקים את הבצק היטב לדפנות ולתחתית התבנית, דוקרים היטב במזלג על מנת שהבצק לא יתנפח באפייה ומעבירים למקרר.

במחבת עם שמן זית מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה, מוסיפים את השום ומורידים מהאש.

מוסיפים את עשבי התיבול , הזיתים והעגבניות המיובשות. מצננים מעט.

ממליחים ומפלפלים וטורפים ביצה פנימה.

יוצקים את השמנת ובוחשים.

בשלב זה אני תמיד אוהבת לטעום (למרות הביצה בתערובת, טעימונת קלילה על סף השפתיים לוודא שהתיבול מדוייק).

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מוציאים את תבניות הטארט עם הבצק וממלאים עד השפה במילוי. מפזרים מעל שקדים פרוסים.

אופים מיד בתנור שחומם מראש במשך כחצי שעה או עד שהטארטים מזהיבים היטב ויפים להגשה.

לטארט גדול יש להוסיף עוד כ-15 דקות אפייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מאפה תפוא ובשר נהדר

יש מאכלים, שבתהליך ההכנה שלהם הם נראים רע, באמת, ממש לא אטרקטיביים ולא מגרים כמו חמין למשל. אבל…..כשהמאכל משלים את תהליך הבישול  – המראה שלו

ברוסקטה – מלכת המטבח הטוסקני

לכל מטבח יש את הפטנטים שלו, ההתפתחויות הטבעיות שלו, המאכלים ושיטות הבישול שמכתיבים לו מזג האויר והתנאים הגיאוגרפיים. זה לא מקרי שבמערב אירופה ומרכזה ממעטים

עוגת הקרנבל של נאפולי

את העוגה הזו אכלתי ביום האחרון בנאפולי בטרטוריה קטנה ומשפחתית. זו היתה הפרוסה האחרונה שעמדה במגש עגול על הקאונטר וכל הזמן הבטתי בדאגה לעברה, חוששת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.