נורא כיף להכין ממרחים בבית.

גם טעים יותר, גם טבעי יותר וגם ….זול יותר.

אבל הכי כיף שזה זמין.

תמיד כשבא לי הירקות בהישג יד והופ..יש לי כל ממרח שבא לי.

ממרח פלפלים קלויים

2 פלפלים אדומיים

1 שן שום קלופה

כף חומץ

מלח, פלפל

מעט צ׳ילי

2 כפות שמן זית

קולים את הפלפלים, מקלפים ומסלקים את הגרעינים.

מכניסים למג׳מיקס ומרסקים.

טועמים מתקנים תיבול וזהו.

קל הא?

ממרח עגבניות מיובשות

כוס כוס עגבניות מיובשות

1 שן שום גדולה קלופה

מלח, פלפל

1 כף חומץ בן יין

3 כפות שמן זית

אם העגבניות שרו בתוך תחמיץ או שמן מסננים אם העגבניות יבשות ממש כדאי לשפוך עליהן מים רותחים ולהמתין כשעה.

לסנן.

להוסיף את כל המרכיבים למג׳ימיקס.

שוב לרסק, לטעום ולתקן תיבול.

ממרח ארטישוק איטלקי

1 צנצנת ארטישוק איטלקי כבוש

1 שן שום גדולה וקלופה

מעט צ׳ילי

2 כפות שמן זית

מעט מיץ לימון

חצי כף טימין קצוץ

מסננים את תכולת הצנצנת ומשאירים 2-3 כפות מהנוזל שלה.

מעבירים הכל למגימיקס ומרסקים.

טועמים, מתקנים תיבול וזהו.

ממרח זיתים – טפנד

זה אחד הממרחים הכי אהובים עליי בעולם וגם אותו להכין זה קלי קלוטו.

אפשר להכינו מזיתים ירוקים ואפשר מזיתים שחורים.

במקור מוסיפים לו אנשובי, אבל מי שלא אוהב – לא צריך.

מה

כוס זיתים שחורים או ירוקים מגולענים, שחורים עדיפות לקלמטה

2-3 פילטים אנשובי

פלפל שחור

מעט צ׳ילי

מעט מיץ לימון

2-3 כפות שמן זית

מעט רוזמרין או טימין

להכניס את הכל למגי׳מיקס, לרסק היטב, לטעום ולתקן תיבול.

את כל הממרחים יש להכניס לצנצנות עדיף לזכוכית ולאכסן במקרר. 

בצילום ממרח ארטישוק ירושלמי וממרח פלפלים אדומים. 

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

זנב שור בסגנון רומאי

תבשיל ארוך בישוול, שומני ועשיר, אבל מיוחד וטעים להפליא מדובר בקלאסיקה של המטבח הרומנסקי האיטלקי – המטבח של רומא שם הוא נקרא coda alla vaccinara.

סלט הכל מכל של קיץ

הסלט הזה נ ה ד ר. הוא מרשים ומיוחד ומתאים כארוחת ערב, כמנה ראשונה או כמנה נוספת במזנון סלטים. מה  ארטישוק משומר ירקות שונים (בהמשך)

קרקרים בריאות טבעוניים בדקה וחצי

הקרקרים הללו מסתובבים ברשת בכל מיני וריאציות. ניסיתי את כולן. ובסופו של דבר שיקללתי את הטוב מכל אחד מהמתכונים והנה המתכון המנצח. המתכון כל כך

לחם בריאות איטלקי

אף אחד לא ממציא שום דבר. טוב, כמעט שלא. מי ש״המציא״ את לחם הבריאות בעצם הכין לחם מיוחד שמכינים האיטלקים בצפון איטליה (לומברדיה) בחגיגות של

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.