סלט קיץ של בורגול בהריסה

בורגול כמו קוסקוס כמו אורז כמו פסטה יקבלו כל טעם שתתנו להם. הכל.

מתוק, מלוח, חריף. הכל.

וזה היופי בפחממות האלה.

בדרך כלל סלט בורגול מכינים מבורגול דקיק הפעם הכנתי את הסלט מהבורגול הכי עבה.

כמי שאוהבת מאוד הריסה ולימון כבוש, שידכתי הפעם את השניים, בתוספת ירקות, והטעם…ממש לא מפתיע.

טעים !!!

מה

כוס בורגול עבה מושרה במים קרים לפחות שעתיים מסונן ושטוף היטב

1/2 בצל אדום קצוץ דק

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס עלי נענע קצוצים

3-4 ענפי בצל ירוק קצוצים דק

10 עגבניות שרי אדומות חתוכות לחצאים או לרבעים

1 כף גדושה לימון כבוש קצוץ

1 פלפל צ׳ילי ירוק קצוץ דק

20 זיתים שחורים מצומקים (זהירות עם החרצנים)

2 כפות גדושות הריסה אדומה ולוהטת

1 לימון סחוט (מיץ)

1-2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

איך 

הכי פשוט בעולם.

מערבבים היטב טועמים, מתקנים תיבול ומתנפלים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קינוח תפוחים מהיר ומיוחד

את מאפה התפוחים הזה, עושים בצ’יק צ’ק מבלי שנדרשת כל מיומנות, כלים מיוחדים, מיקסרים או מערבלים למיניהם. 4 מרכיבים, 10 דקות ושעה בתנור. אז מתקבל

טורטליני גבינות ברוטב עגבניות

אפשר לקנות את הטורטליני ואפשר להכין אותם בבית וזו לא עבודה קשה כלל וכלל. אפשר גם להכין רביולי שזו פסטה ממולאת אחרת וקלה יותר לקיפול.

קדירת בקר וירקות בסגנון טורקי

המפליא בקדירה המופלאה הזו היא המהירות שמכינים אותה. כל כך מתאימה לעכשיו, לסתיו האפרפר ולחורף המתקרב. חותכים את כל הירקות וקוביות הבשר, מתבלים ושולחים לתנור

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.