בקלוואת טחינה ואגוזים מהירה ומשגעת

ללא סירופ סוכר, ללא חיתוכים, ללא הינדוסים.

מהירה,

מגולגלת

וטעימה להפליא.

באקלוואה עם טחינה גולמית ואגוזים.

טבעוניים ממירים את החמאה בשומן אחר

מה

4 עלי פילו מופשרים

50 גרם חמאה מומסת

1 כוס אגוזי מלך טחונים

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 כוס טחינה גולמית

8 כפות סוכר

להגשה: מטפטפים סילאן

איך 

הכי קל בעולם.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה עם נייר אפייה.

פורשים עלה פילו ומטפטפים עליו מעט מהחמאה המומסת, אין חובה להבריש רק לטפטף מעל.

מפזרים עליו רבע מהאגוזים הטחונים, האגוזים הקצוצים, הטחינה והסוכר.

מגלגלים בעדינות, חותכים לפיסות בעובי של כ-2 ס״מ ומניחים בתבנית האפייה.

מברישים היטב בחמאה מומסת ואופים עד שהפילו זהוב בערך 1/2 שעה.

מטפטים מעל מעט סילאן וזהו.

זהו, מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק דלעת וחומוס בטעמי סתיו

המרק הזה, של אמא שלי, בישר על בוא הסתיו. אכלנו אותו בערב סוכות הראשון – בישיבה הראשונה בסוכה. הוא בישר על בוא הסתיו. הדלעת הכתומה

מרק בצל איטלקי בכיפת בצק עלים

זה המרק הכי אהוב בעולם על ביתי הגדולה. אהובתי בכורתי. מאז ילדותה ועד עצם היום הזה כשאני שואלת איזה מרק להכין היא אומרת: מרק בצל

פסטה פסטו

כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו. רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה

פסטה בדגים ועגבניות

אצלינו בבית אוהבים פסטה. אהבת אמת. אהבת עולם. בארונות שלי מוכמנים כלים שונים ליצור פסטה בצורות שונות ובגדלים שונים, אחד הכלים נראה כמו גיטרה והפסטה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.