מרק פשוט כל כך וטעים, ומחזיר אותי לילדות.

נראה לי שהוא וורסיה על הוישיסואז הצרפתי, שגם הוא קטיפתי, טחון ומבוסס על תפוחי אדמה.

את המרק הזה אמא שלי בישלה בציר הבקר שהתבשל באופן קבוע במטבחה.

את המרק הזה חשוב לתבל בפלפל לבן שמעניק טעם מיוחד למרק.

לגרסה טבעונית או צמחונית משתמשים במים במקום בציר. 

מה

2 ליטר ציר בקר או עוף (מה״מים״ שבושלו בהם עוף או בקר וזהו)

4-5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות גסות

1 בצל גדול חתוך לקוביות

מלח, פלפל לבן

טיפונת כורכום (המרק לא צריך להיות צהוב)

כוסברה קצוצה טרייה

איך

מבשלים הכל עד שהירקות מתרככים.

מרסקים בבלנדר או במוט חשמלי.

מגישים עם כוסברה קצוצה טרייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחם קופים הונגרי

לחם קופים שאכלתי בהונגריה ומסתבר שמדובר במאפה מקומי. אז מי היה פה קודם? האמריקאי או ההונגרי? לא משנה. אז מהו לחם קופים? בצק שמרים עשיר

תבשיל מנגולד וחומוס מרוקאי

אני לא משתגעת על קטניות. אמא שלי לא בישלה יותר מידי מהן. היה חומוס בקוסקוס, היה מרק עדשים בתשעה באב (אות וסימון לאבלות), היה פעם

עוף ממולא של אמא

את העוף המרוקן מעצמות יעשה הקצב שלכם תמורת תשלום קטן. חגיגי, ממזרי, עושה רושם וטעים להפליא. מה  1 עוף מרוקן מעצמות . 1/4 ק"ג בשר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.