ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי.

אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי.

העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים……

לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח ולהתעלף.

מהמתכון מתקבלים 2 כיכרות גדולות ובסה״כ כ- 30 ביסקוטי גדולים

מה

2.5 כוסות קמח מנופה

כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

150 גרם חמאה רכה רכה

גרידה מלימון אחד ותפוז אחד

כוס סוכר

2 ביצים גדולות

כף ווניל

כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

100 גרם פניני שוקולד או שוקולד קצוץ

חלמון טרוף

איך 

במיקסר או בקערה עם כף מערבלים את החמאה הרכה עם הסוכר, הווניל וגרידות ההדרים.

מערבבים את הקמח, א. אפיה, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים לתערובת החמאה את תערובת הקמח ומערבבים בזריזות ומהר, אין לעבד יותר מידי.

מוסיפים את השוקולד הקצוץ והפיסטוקים, מאחדים ומחלקים לשתי כיכרות גדולות וארוכות. אורך כל כיכר בערך 20-25 ס״מ.

מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה ומברישים את הכיכרות היטב בחלמון.

אופים את הכיכרות כ-25 דקות.

מוציאים ומצננים כ-20 דקות.

בסכין חדה מאוד חותכים את הכיכרות לפרוסות בעובי של כ-1 ס״מ ומחזירים לתבנית.

חשוב להשתמש בסכין חדה מאוד כדי שהביסקוטי לא יתפוררו.

מנמיכים את חום התנור ל- 150 ואופים עוד כ-20 דקות או עד שהביסקוטי יבשים לגמרי.

מצננים ומתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ספאנאקופיתה קלאסית

יש מליון גרסאות של הספנאקופיתה אבל בסופו של דבר הן כולן מכילות את התרד והגבינה. ספאנקי – תרד. אני אוהבת ומעדיפה את הסגנון הזה והוספתי

פיתה טורקית במחבת

פיתה שטוחה או תפוחה, מרובעת או עגולה, או בצורה טבעית, כמו שהתכוון המערוך. במחבת, עם שמרים, נ ה ד ר ת. היוגורט, שהמטבח הטורקי עושה

האורז הכתום של אמא שלי

אצל המרוקאים במרוקו, לא אכלו אורז. אכלו, בקטנה. קצת בחמין, או כשכאבה הבטן אז בישלו אותו במים ונתנו לחולה ונדמה לי שזהו. פה בארץ, התערבבו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.