קדירת בקר וירקות בסגנון טורקי

המפליא בקדירה המופלאה הזו היא המהירות שמכינים אותה.

כל כך מתאימה לעכשיו, לסתיו האפרפר ולחורף המתקרב.

חותכים את כל הירקות וקוביות הבשר, מתבלים ושולחים לתנור למספר שעות.

חוזרים אחרי הקפה עם החברה, סיר אורז לבן והארוחה מוכנה.

זהו.

אני אוהבת להכניס את התבשיל הזה לקדירת חרס אבל אפשר להכניס אותה לסיר כבד ולשלוח לתנור יצא נהדר.

מה 

1 ק״ג בשר צלי לבישול ארוך חתוך לקוביות (צלי כתף, שריר, צלעות, כתף)

2 חצילים בינוניים יפים וטריים

2 פלפלים ירוקים יפים וטריים

2 בצלים בינוניים אדומים

2 עגבניות אדומות

3-4 שיני שום קצוצות

3-4 כפות שמן זית

מלח, פלפל

2 כפות נענע מיובשת

1/2 כפית גרגרי צ׳ילי

1 כף רסק עגבניות משובח

1 כוס מים רותחים.

איך 

קוצצים את כל הירקות לקוביות בינוניות.

מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לקדירה.

מחממים תנור ל 130 מעלות.

מכסים את התבשיל בנייר אפייה, מהדקים אותו על פני התבשיל ומעל מניחים את המכסה.

מעבירים לתנור ל 3-5 שעות, עד שהבשר רך רך והירקות רכים.

כדאי פעם בשעה לבדוק שהנוזלים לא התאדו מידי ואם כן להוסיף מעט מים רותחים.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פריטטת מצות וגבינות

פריטטה, שהיא פשטידה מטוגנת, שהיא טורטילה, שהיא עוגה מלוחה מטוגנת, או אפוייה.ֿ יו ניים איט. כך או כך היא נהדרת, מהירה להכנה, משביעה והכי חשוב

פתיתים

הכי קל בעולם לבשל פתיתים. ופתיתים הוא מאכל ישראלי אהוב במיוחד. ממממ….לא בדיוק ישראלי, ואוסם לא בדיוק המציאה את הפתיתים. לאיטלקים יש פתיתים משחר הפסטה

באתי, ראיתי, נכבשתי – נאפולי

נאפולי היא אחת הערים העתיקות באירופה והמעניינת שבהן. העיר מתוארכת לפני 2500 שנה. העיר הזו היא עיר של מסורות עתיקות ומפוארות, יש בה שכבות רבות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.