פנינים של גריסים

גריסי פנינה זהובים בסיר שלכם

אכלתי אותם במסעדה טורקית נהדרת. צ׳ייה.

במקום תוספת של אורז, או קוסקוס או פתיתים יש תחליף ראוי, טעים ומיוחד : גריסי פנינה.

באיסטנבול טיגנו אותם עם פתיתים ארוכים, מה שאנחנו אוהבים לכנות ״אורז בן גוריון״.

זה נפלא ביחד.

מה 

1.5 כוסות גריסי פנינה

1/2 כוס אורז בן גוריון או פתיתים עגולים

3.5 כוסות מים רותחים

שמן זית

מלח ופלפל

איך 

הכי פשוט בעולם.

מסיפים שמן לסיר ומוסיפים את אורז בן גוריון מטגנים אותו עד שהוא מזהיב-משחים מאוד.

מוסיפים לו את גריסי הפנינה ומטגנים עוד דקה.

מוסיפים מלח ופלפל ומים רותחים.

מעבירים ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים בערך 15-20 דקות.

מפוררים עם מזלג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קוגלהוף של שטרסבורג

אפשר לפשל בגדול עם קוגלהוף. אם לא מקפידים על מתכון מדוייק הוא יכול לצאת יבש, כמו לחם או עוגה יבשה. ואם מקפידים על כמויות מדוייקות,

זפולה – דונאטס נפלאים מדרום איטליה

זפולה הוא שם כולל למטוגנים מסויימים שהגיעו בעיקר מדרום איטליה: רומא ודרומה. מדובר במטוגנים מתוקים או מלוחים, ממולאים או ריקים מקמח ושמרים או מקמח שמרים

תרופות סבתא

ילדה של אמא  אתמול אמא הסתכלה עליי ואמרה לאבא "יש לה אדמת". למחרת בבוקר היא לקחה אותי לד"ר הרמן. לפעמים ד"ר הרמן היה מגיע אלינו.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.