אני משתגעת על המילפיי הזה. ממש.

הפרוסות הדקיקות של תפוחי האדמה נעשים קראנצ׳ים ופריכים, הטעמים חזקים ונהדרים ואי אפשר להפסיק ולנגוס בהם.

אם יש מנדולינה העבודה ממש קלי קלוטו, אם אין, אז לא נורא, משתמשים בסכין חדה מאוד.

בזהירות.

אופים את תפוחי האדמה כמו שאופים מילפיי בצק עלים.

אני אוהבת לסדר על תחתית צלחת כמה פרוסות ומעליהם לצקת בשר בקר עשיר ברוטב (כמו הבף בורגיניון תפוזים).

מה

3-4 תפוחי אדמה דזירה בינוניים מקורצפים עם הקליפה

מלח, פלפל שחור

טימין קצוץ

שמן זית.

שתי תבניות זהות + נייר אפייה

איך 

מחממים תנור ל-200 מעלות.

בעזרת סכין חדה, או מנדולינה, פורסים דק דק את תפוחי האדמה לעיגולים.

מניחים נייר אפייה על אחת התבניות, משמנים, ממלחים ומפלפלים ומפזרים מחצית מהטימין.

מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ומעליהם שוב משמנים, ממליחים ומפלפלים, מפזרים את יתרת הטימין.

מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית שנייה.

אופים בתנור במשך כ-30-40 דקות עד שתפוחי האדמה שחומים והריח משגע את כולם בבית.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הרובע הלטיני – רובע 5 בפריז

מסלול הליכה : 5.5 ק״מ. מטרו : pont marie (קו 7 וורוד)  הבוקר הוא בעיקר בוקר של שווקים נחשבים בגדה השמאלית ושל שני גנים גדולים,

בשר בקר צלוי

בעצם אני שומרת לעצמי את המתכון הנפלא הזה, של סינטה מתובלת, שצליתי היטב על הגריל ובסופו של דבר השתמשתי בו למילוי טורטיות. תאכלס בפעם הבאה

מרק קטניות אפגני

מתחביביי: לעקוב אחרי מאמות ברחבי היוטיוב, והפעם מאפגניסטן. מרק קטניות עשיר ונפלא עם ארומות מטורפות של אסיה, טיפת לימון וכוסברה. מרק שהוא ארוחה אחת מלאה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.