פשוט, מהיר, טעים, אלגנטי ואסייתי.

מה 

300 גרם פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות של 2×2 ס״מ בערך

כף סילאן

כף סויה

רבע כפית גרגרי צ׳ילי

כפית מיץ לימון או ליים

גרידת לימון

כף שמן סומסום

כף שמן צמחי אחר

2 כפות עירית קצוצה

2-4 כפות סומסום קלוי, לבן או שחור

שיפודי עץ קטנים (בערך 15 ס״מ)

מחבת נוחה נוון סטיק

1-2 כפות שמן צמחי

איך

מערבבים את כל המרכיבים למעט הסומסום ומשרים את קוביות הסלמון כעשר דקות.

משפדים בנוחות את הקוביות לשיפודים העץ ובוזקים מעליהם סומסום.

מלהיטים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את השמן ומיד את שיפודי הסלמון, לא נוגעים כדקה וחצי.

הופכים בעדינות לצד שני עוד דקה וחצי ומוציאים ומגישים.

פשוט הא?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות בטטה וקוקוס נהדרות

רק בשנים האחרונות התחלתי להתאהב בבטטה. הירק הכתום המתקתק הזה, כבש סוף סוף את ליבי. בדרך כלל תנו לי קישוא, כרובית, כרוב, מנגולד, חציל –

ברקוקש – הריזוטו המרוקאי

ברקוקש. זר לא יבין זאת. שתי גרסאות קלאסית ומקוצרת וקלה להכנה. הברקוקש הוא הקוסקוס העבה מאוד, שמבושל בחלב לו מוסיפים חמאה שמנה ומלח. מעדן מלכים.

כרוב שחום בתנור חם

כרוב. הרבה שנים היה הירק הזה זנוח, מושפל, חסר ערך והערכה, עד שגילו שומרי המשקל למיניהם שהוא דל בקלוריות וורסטילי לבישול, אינספור אפשרויות ודרכים, טרי,

מז׳ואיז׳ין סרדינים מחותנים

סרדינים מחותנים הם אחת המנות הכי מוכרות בארץ. גם לא מרוקאים מכירים את המנה המשגעת הזו, שהופכת את הסרדינים, שהם בדרך כלל דגים פשוטים, למנה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.