פשוט, מהיר, טעים, אלגנטי ואסייתי.

מה 

300 גרם פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות של 2×2 ס״מ בערך

כף סילאן

כף סויה

רבע כפית גרגרי צ׳ילי

כפית מיץ לימון או ליים

גרידת לימון

כף שמן סומסום

כף שמן צמחי אחר

2 כפות עירית קצוצה

2-4 כפות סומסום קלוי, לבן או שחור

שיפודי עץ קטנים (בערך 15 ס״מ)

מחבת נוחה נוון סטיק

1-2 כפות שמן צמחי

איך

מערבבים את כל המרכיבים למעט הסומסום ומשרים את קוביות הסלמון כעשר דקות.

משפדים בנוחות את הקוביות לשיפודים העץ ובוזקים מעליהם סומסום.

מלהיטים את המחבת על להבה בינונית, מוסיפים את השמן ומיד את שיפודי הסלמון, לא נוגעים כדקה וחצי.

הופכים בעדינות לצד שני עוד דקה וחצי ומוציאים ומגישים.

פשוט הא?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי. אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי. יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני

טאג׳ין קציצות בקר מרוקאיות

מתכונים לקציצות בקר יש אלפים באינטרנט ובאמת, שכמעט כולם טעימים (אני בטוחה). הטאג׳ין הזה מאוד פשוט להכנה והטעמים שלו הם הטעמים של מרוקו. הארומה היא

ברקוקש – הריזוטו המרוקאי

ברקוקש. זר לא יבין זאת. שתי גרסאות קלאסית ומקוצרת וקלה להכנה. הברקוקש הוא הקוסקוס העבה מאוד, שמבושל בחלב לו מוסיפים חמאה שמנה ומלח. מעדן מלכים.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.