סיגר ממולא במעורב פרגיות

מנה ראשונה לאירוחים, פגז !

מה

6 עלי סיגר קנויים או 12 ריבועי פילו בגודל 18X18

למילוי

1 בצל לבן גדול קצוץ לקוביות.

2 פרוסות חזה עוף (שניצל)-  קצוצות לקוביות

1/2 כפית בהרט

1 כף סויה

1 כפית ג'ינגר ושום כתושים

1/2 כפית קארי

פלפל שחור גרוס טרי

1 כף פירורי לחם.

2 כפות שמן זית

לדבק: שתי כפות קמח + 3 כפות מים.

במחבת חמה להוסיף את הבצל והשמן ולטגן על להבה בינונית עד שמתחיל להשחים. להוסיף שום קצוץ וג'ינג'ר. להוסיף את רצועות העוף ולהמשיך לטגן על להבה בינונית. להוסיף את כל התבלינים , להוסיף סויה ולהוריד מהאש.

לצנן היטב ולהוסיף את פירורי הלחם.

(אם משתמשים בפילו יש להניח שתי חתיכות זו על זה ולשמן אותן היטב)

למלא את הפילו במילוי ולגלגל לסיגר מהודק להדביק את הקצה במעט קמח ומים.

בשלב זה ניתן להקפיא.

לפני הארוחה – למלא סיר טיגון בשמן בעומק של כ-2 ס"מ ולטגן את הסיגרים על להבה בינונית. להספיג אותם היטב טרם ההגשה.

אפשר לאפות את הסיגרים : לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשמן את הפילו מבחוץ ולאפות כעשרים דקות עד שמזהיב.

להגיש חם עם טחינה וסלסה.

הערה: כדאי ורצוי לאפות בסמוך לארוחה . (להכניס לתנור חם גם כשמדובר בפילו  הקפוא).

סלסה

2 עגבניות אדומות מחולקות לרבעים, מרוקנות מגרעינים וליבה קצוצות לקוביות קטנות.

1/2 בצל אדום קצוץ לקוביות קטנות

ענף סלרי או 3 ענפי פטרוזיליה קצוצים

1 שן שום קצוצה או כתושה

מלח, שמן זית

2-3 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ בן יין.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מאפה תפוא ובשר נהדר

יש מאכלים, שבתהליך ההכנה שלהם הם נראים רע, באמת, ממש לא אטרקטיביים ולא מגרים כמו חמין למשל. אבל…..כשהמאכל משלים את תהליך הבישול  – המראה שלו

חטיפי חומוס ופול

בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה. זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף. אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו

מרק תפוחי אדמה קטיפתי

מרק פשוט כל כך וטעים, ומחזיר אותי לילדות. נראה לי שהוא וורסיה על הוישיסואז הצרפתי, שגם הוא קטיפתי, טחון ומבוסס על תפוחי אדמה. את המרק

עוף בבאקצ׳וי וקייל

גידלתי באקצ׳וי בשיטה הדרופונית. יצא מדהים.ֿ ירוק ויפה וגדול ומלא בחיים. הקפצתי אותו בסגנון אסייתי מהיר עם עוף וזהו. לתבשיל צמחוני/טבעוני משמיטים את העוף. בסך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.