סשימי סלמון אסייתי

פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה.

סשימי סלמון או כל דג טרי אחר……

מה

200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

2-3 כפות סויה

2-3 כפות מיץ ליים או לימון

1 כף שמן סומסום

גבעולי עירית קצוצה או החלק הירוק של הבצל הירוק

טבעות צ׳ילי צבעוני

סומסום קלוי

על צלחת מסדרים את רצועות הסלמון.

מערבבים סויה שמן וליים ומטפטפים את הרוטב הטעים הזה על הדגים.

מעל מפזרים סומסום, עירית קצוצה וסומסום קלו.

צ׳ופ סטיקס ויאללה….

אגב, אפשר להוסיף את הטוב הזה על אורז לבן ולהנות מארוחת דגים קלילה ומהירה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חצילים ממולאים בסגנון טורקי

אני משוגעת על חצילים. אחד הירקות האהובים עליי ביקום. והטורקים בעיניי הם מלכי החצילים. בעצם גם הדרום איטלקים והיוונים. בעצם, בכל אגן הים התיכון –

לחמניות סומסום מהירות במחבת

חייבת לחלוק אתכם את הפלא הזה. הפלא הזה של לחמניות במחבת, שמכינים בתוך דקות ספורות. עבורי זו הצלה של ממש. כצרכנית כבדה של פחממות, אם

הבולונייזה

לא חשבתם שאפקיר אתכם בחורף הזה ללא מתכון לבולונייז האולטימטיבי, נכון? לפני המתכון, אני רוצה לחפור לכם טיפ-טיפה רק שתבינו מאיפה המאכל המופלא הזה הגיע,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.