פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה.
סשימי סלמון או כל דג טרי אחר……
מה
200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד
2-3 כפות סויה
2-3 כפות מיץ ליים או לימון
1 כף שמן סומסום
גבעולי עירית קצוצה או החלק הירוק של הבצל הירוק
טבעות צ׳ילי צבעוני
סומסום קלוי
על צלחת מסדרים את רצועות הסלמון.
מערבבים סויה שמן וליים ומטפטפים את הרוטב הטעים הזה על הדגים.
מעל מפזרים סומסום, עירית קצוצה וסומסום קלו.
צ׳ופ סטיקס ויאללה….
אגב, אפשר להוסיף את הטוב הזה על אורז לבן ולהנות מארוחת דגים קלילה ומהירה.