פנינים של גריסים

גריסי פנינה זהובים בסיר שלכם

אכלתי אותם במסעדה טורקית נהדרת. צ׳ייה.

במקום תוספת של אורז, או קוסקוס או פתיתים יש תחליף ראוי, טעים ומיוחד : גריסי פנינה.

באיסטנבול טיגנו אותם עם פתיתים ארוכים, מה שאנחנו אוהבים לכנות ״אורז בן גוריון״.

זה נפלא ביחד.

מה 

1.5 כוסות גריסי פנינה

1/2 כוס אורז בן גוריון או פתיתים עגולים

3.5 כוסות מים רותחים

שמן זית

מלח ופלפל

איך 

הכי פשוט בעולם.

מסיפים שמן לסיר ומוסיפים את אורז בן גוריון מטגנים אותו עד שהוא מזהיב-משחים מאוד.

מוסיפים לו את גריסי הפנינה ומטגנים עוד דקה.

מוסיפים מלח ופלפל ומים רותחים.

מעבירים ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים בערך 15-20 דקות.

מפוררים עם מזלג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קבאב פרגיות עוף טורקי

הקבאב הזה נולד מרעיון שנלקח ממסעדת “טיקה” הטורקית שנולדה ומתה מהר מדי לטעמי. שם הגישו שיפודי פרגיות עם שומן כבש. אני הוספתי לו את הצ’יפוטלה,

כרובית במתכון סורי עתיק

אפשרי להכין את המנה הזו ללא בשר !! והיא טעימה לא פחות. באחריות. אין לה הוד, אין לה הדר, אין לה יחסי ציבור והיא בדרך

קציצות דג בקארי וירקות

קציצות דג בקארי וחלב קוקוס, מעט ירקות שסופגים את הטעם הנפלא וזו אחת הארוחות הכי קלילות, הכי מוצלחות והכי טעימות בקיץ הלוהט הזה. קצת מתאילנד,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.