מרק דובדבנים הונגרי קר

אני כל כך נבוכה לתת את המתכון של המרק המשגע הזה, אבל הוא כל כך טעים וקל ומהיר, שאני בשנייה מתגברת על המבוכה רק כדי לחלוק אתכם את הדבר המופלא הזה.

הוא יותר מרק של קיץ, אולי קינוח מתוק? לא יודעת – שכל אחד יחליט לעצמו.

אכלתי אותו לאחרונה שוב בבודפשט ואי אפשר להתעלם ממנו.

חייבת להפיץ את הבשורה.

הנה היא.

במקרה הזה אני משתמשת בדובדבנים משומרים כי לא היתה לי סבלנות לחכות לקיץ.

שאז אפשר להשתמש בטריים, לגלען ולבשל כרבע שעה במים עם סוכר.

ההונגרים משתמשים בשמנת חמוצה-מתוקה שמנה מאוד שנראית ונטעמת כמו קרם פרש.

לשמחתי, החלו לשווק בשנה האחרונה קרם פרש אז אני מסודרת.

מה

1 צנצנת דובדבנים עם הנוזל (680 גרם)

קורט מלח

2 חצאי פרוסות לימון צהוב עם הקליפה

מקל קינמון

2 קופסאות קרם פרש (400 גרם)

איך

מעבירים את הדובדבנים עם הנוזל לקלחת, מוסיפים קינמון ומיץ לימון ומבשלים על להבה בינונית בערך 10 דקות. הנוזל מתחיל להצטמצם.

מורידים מהאש ומצננים מעט.

בוחשים לתוך הדובדבנים את הקרם פרש (משאירים מעט בצד לקישוט).

מצננים היטב.

מתעלפים.

בוודאות.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הסנגריה של סן סבסטיאן

סן סבסטיאן היא עיר על הגבול הספרדי עם צרפת, באיזור חבל הבאסקים הספרדי. המרכז ההסטורי שלה קטן ומשגע. מעבר לגבול העיירה ביאריץ העיר באיונה הצרפתים,שכבר

החציל של זוזוברה

הסניף הראשון של זוזוברה נפתח בהרצליה פתוח באזור התעשייה. עבדנו בפתח תקווה והשמועה על האוכל המהיר הנפלא והטעים עשתה לה כנפיים. מבלי להתעצל עלינו על

אמפנדה משפחתית מגליסיה ספרד

אני מאוד אוהבת לחמים ומאפים. פחממות ריקות ממלאות אותי בשמחה רבה. כשבא לי מאפה ממולא, פיקנטי ומשביע אני הולכת על האמפנדה הזו, שעשיתי לה עלייה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.