סרדינים כבושים של קיץ

סרדינים כבושים של קיץ

 

דמיינו חוף ים, התיכון, ברביירה הצרפתית או בחוף הילטון בתל אביב, בנהרייה או בחיפה, כוס יין צוננת,

פרוסת לחם חמימה או קלויה, בריזה קלה ומרגיעה

וצלחת סרדינים כבושים.

של קיץ.

מה

30 סרדינים נקיים מפולטים, או נקיים ולא מפולטים

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

מיץ מלימון

שמן זית

מלח

גרידת לימון

2 פלפלוני צ׳ילי חתוכים אבל לא פרוסים

איך 

הכי פשוט:

להניח שכבות של סרדינים, לבזוק מלח, שמן זית ואת גרידת הלימון והפטרוזיליה, שכבה ועוד שכבה,

עד שהכל מכוסה ברוטב שיוצרים נוזלים הכביש.

הוסיפו צ׳ילי חתוך מעל והשאירו מינימום שעה, מקסימום לילה.

אם כובשים סרדינים שלמים, חשוב להמליח ולמלא את בטן הסרדין בדיוק אותו הדבר כמו עם המפולטים,

ייקח להם קצת יותר זמן להיכבש ולספוג את הטעמים.

קיץ ……

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגת פילו טורקית משגעת

העוגה הזו מדהימה את כל מי שרואה אותה וטועם ממנה. המראה שלה מיוחד והטעם נפלא. אפשר להכין אותה בשני סגנונות עם סירופ סוכר או בלי

לחמניות חמאה עם צימוקים ושקדים

לחמניות חמאה עם צימוקים ושקדים ובאמת… כל מילה מיותרת. אני משתגעת עליהן, הן רכות וכשהן יוצאות מהתנור כל הבית מריח צימוקים ושקדים. ריח של חג

תפוחי האדמה של הסטון

ראיתי בטיקטוק את הסרטונים להכנת תפוחי האדמה הנפלאים הללו וצחקתי נורא. מי שהמציא את הפטנט הגאוני הזה הוא לא אחר מהשף הבריטי המצחיק, המשוגע, היצירתי

גאטו באסק – עוגה מהבאסקים

גאטו באסק. כך נקראת העוגה האלוהית הזו. העוגה מהבאסקים. איזור שנע בין צפון ספרד לדרום צרפת והוא מופלא ויפהפה ויש לי פוסט שלם שכתבתי עליו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.