סרדינים כבושים של קיץ

 

דמיינו חוף ים, התיכון, ברביירה הצרפתית או בחוף הילטון בתל אביב, בנהרייה או בחיפה, כוס יין צוננת,

פרוסת לחם חמימה או קלויה, בריזה קלה ומרגיעה

וצלחת סרדינים כבושים.

של קיץ.

מה

30 סרדינים נקיים מפולטים, או נקיים ולא מפולטים

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

מיץ מלימון

שמן זית

מלח

גרידת לימון

2 פלפלוני צ׳ילי חתוכים אבל לא פרוסים

איך 

הכי פשוט:

להניח שכבות של סרדינים, לבזוק מלח, שמן זית ואת גרידת הלימון והפטרוזיליה, שכבה ועוד שכבה,

עד שהכל מכוסה ברוטב שיוצרים נוזלים הכביש.

הוסיפו צ׳ילי חתוך מעל והשאירו מינימום שעה, מקסימום לילה.

אם כובשים סרדינים שלמים, חשוב להמליח ולמלא את בטן הסרדין בדיוק אותו הדבר כמו עם המפולטים,

ייקח להם קצת יותר זמן להיכבש ולספוג את הטעמים.

קיץ ……

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק מיניסטרונה מטוסקנה

בחורף מה יותר נכון ממרק מינסטרונה איטלקי מטוסקנה? עשיר בירקות שורש וטעמים נפלאים ועמוקים, שעועית איטלקית וורדרדה אני משמתמשת בבורלוטי  Borlotti  שהיא שעועית מעט וורדרדה

בולונייז לבן – ביאנקו

ראגו הוא רוטב בולונייז שמתבשל בדרך כלל עם עגבניות ויין אדום. וראגו ביאנקו הוא רוטב בולונייז ללא עגבניות ומתבשל ביין לבן. הבסיס לרוטב העשיר והטעים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.