סלט מלפפונים זה מאסט בשולחן יפני.

בכלל ירקות מוחמצים הם אבן יסוד במטבח המדהים והמרתק הזה. הם כובשים הכל :דייקון, דלעת, ג׳ינג׳ר, מלפפונים.

הוא מאוד טעים בעיקר עם כל המטוגנים האחרים (כי במטבח היפאני מטגנים המון) הוא מרענן חמצמץ ושובר את טעמי השמן של המאכלים המטוגנים.

מה

3-4 מלפפונים דקים וטריים

כף מלח

לפרוס דק להמליח ולהשאיר כ 10 דקות. לשטוף היטב, לסחוט, להעביר למרינדה.

מרינדה

2 כפות חומץ אורז

כפית סוכר

מעט ג׳ינג׳ר מרוסק

שן שום מרוסקת

כף סויה יפאנית

סומסום שחור

כרגיל אצלי הוספתי צ׳ילי אדום פרוס דק

לערבב את המלפפונים ברוטב מלבד הסומסום, להשרות כשעה.

לפזר מעל סומסום שחור או קלוי ולהגיש.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ניוקי ריקוטה עם מרווה

שפצ’לה, נוקדלי, ניוקי – כולם סוגים שונים של בצקניות שהבסיס שלהם הוא קמח ומים, פעמים רבות בתוספת של ביצים, והם מתבשלים במים רותחים לפני שהם

מיני לחמניות קשר עדינות

לחמניות המיני הללו הן הצלחה כבירה. אלו לחמניות חמאה עדינות עם חלב. אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר ללילה שלם, מכוסה בניילון נצמד ולמחרת לעצב,

סיר פרסי שמח

אורז פרסי במלוא הדרו, מבושל עם עוף רך רך רך עד שהעצמות נמסות. אפשר לבשל את האורז ללא העוף ויתקבל תבשיל טבעוני ואפשר לבשל את

מרק עדשים אפגני

טעים ארומטי חם ומשביע. מה יש פה להוסיף? מה  בצל בינוני קצוץ 2-3 שיני שום קצוצות כף ג׳ינג׳ר קצוץ 1 צ׳ילי 1/4 כפית כמון 1/4

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.