סיציליה ודרום איטליה בורכו בעצי הדרים מהטובים והטעימים בעולם כולו.
הלימונים של סורנטו ואמלפי קוסט יצא שמעם למרחקים ובצדק.
התפוזים של סיציליה למי שלא מכיר זה טעם אלוהי כולל תפוזי הדם, שהסיציליאנים עושים בהם שימוש רב: בבישול, באפייה ובעוגות, סלטים ריבות וכמובן כמובן קליפות התפוזים המסוכרות שאין מאפה כמעט בדרום איטליה וסיציליה שאינו כולל אותם: קצוצים דק, מתוקים להחריד וצבעוניים.
איטליה.
הסיר הזה הוא סיר להרפתקאנים, הוא מעניין, הוא מיוחד, הוא טעים והוא אחר.
זה עוף בנוסח סיצליה, עוף צלוי שמכיל את פירות ההדר הנהדרים שלהם וגם שומרים, אותם האיטלקים אוהבים לאכול בעיקר כסלט טרי (שומר פרוס דק, תפוזים פרוסים, זיתים שחורים מלוחים, שמן זית ומלח. זהו).
מה
חלקי עוף אהובים אני השתמשתי בעוף אורגני קטן מחולק למנות
2 תפוזים בינוניים עסיסיים שטוחים ופרוסים עם הקליפה ללא הגרעינים
1 לימון צהוב עבה קליפה שטוף מקורצף ופרוס ללא הגרעינים
שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס
2-4 שיני שום פרוסות
3-4 כפות מיץ לימון
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 שומרים טריים שטופים ופרוסים דק
צילי אדום פרוס (או שניים)
10 עלי מרווה
חופן גדול של זיתים שחורים מצומקים
איך
מאוד פשוט
מערבבים שמן זית עם תבלינים ופירות הדר ושומרים כשעה עדיף לילה במקרר.
מעברים הכל לסיר שמתאים לאפייה ( בדרך כלל סיר כבד מאמייל נניח או נירוסטה כבדה) מסדרים במעין שכבות לא מסודרות. מכסים.
מחממים תנור ל 200 מעלות כשהתנור חם מכניסים את הסיר ומשאירים להתבשל כשעה ב 200 מעלות.
אחר כך מורידים ל 150 ואופים עוד כשעה.
מסירים את המכסה משחימים מעט מעל וטורפים !!