באמת שאני נבוכה לתת את המתכון הזה כי הוא כל כך פשוט, אבל כל כך מהיר וטעים, ודל בקלוריות.

ממש בדקות יש ארותת ערב נהדרת.

מה

6 פרוסות חזה עוף כמו לשניצל

כוס מלאה ודחוסה בעשבי תיבול שאוהבים: אני קצצתי מרווה, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, נענע יבשה, נענע טרייה וטימין

אבל שכל אחד יקצוץ כל עשב תיבול שהוא רוצה.

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מחצי לימון

מלח, פלפל שחור גרוס גס

טיפונת צ׳ילי

חצי כפית פפריקה

כף רכז רימונים או בלסמי מצומצם.

להשרות את העוף בתערבות של כל המרכיבים לפחות שעה.

איך

לחמם מחבת על להבה בינונית וכשהיא חמה להניח את פרוסות העוף, עם עשבי התיבול, על המחבת, לטגן 2 דקות מכל צד (או יותר אם הפרוסות עבות מאוד), עד שהבשר לבן בפנים.

לערבב את יתרת הרוטב עם 2-3 כפות מים ולשפוך על העופות המטוגנים, להרתיח עוד דקה ולהוריד מהאש.

 

להגיש עם פרוסות לימון.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הגונדי של רחל

אך רחל רחל…מקסימה, עדינה, ביישנית ונחבאת לכלים, כך הכרתי אותה אז, כשהיינו אמהות צעירות, בבניין חדש, שאפילו את החצר עדיין לא סיימו. סימני טיח ואבנים

אורז מלכות הודי

אורז מלכותי הודי עדין, עדין עדין מהיר וטעים להפליא מה? 2 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה במים לפחות שעה 4 כפות קשיו 1 גזר

הפסטה של ויטוריו

יש לי הרבה מנות בבלוג שהצילום עושה להן עוול. רוצה לומר לא יודעת ולא יכולה להעביר בצילום את איכות המנה וכמה היא מדהימה.יש בעיה כזו

שעועית ברוקלין

שעועית ברוקלין, כי אכלנו אותה במסעדה מקסיקנית בברוקלין לפני הרבה שנים והיא היתה כל כך טעימה שלא שכחנו ממנה מאז. אז כשבא לי משהו מהיר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.